5 διάσημες μαμάδες με ιδιαίτερους τρόπους ανατροφής των παιδιών τους

5 διάσημες μαμάδες με ιδιαίτερους τρόπους ανατροφής των παιδιών τους
(photo: @juliaroberts)
Οι διάσημοι δεν είναι άνθρωποι που ζουν σε άλλον πλανήτη. Αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις με εμάς σε πολλά θέματα και ένα από αυτά είναι η ανατροφή των παιδιών τους. Υπάρχουν μάλιστα και περιπτώσεις διασήμων μαμάδων με ιδιαίτερους κανόνες ανατροφής, που δεν συνηθίζονται. Παράδειγμα, οι παρακάτω 5 διάσημες μαμάδες.

Jennifer Garner

Η 50χρονη ηθοποιός απέκτησε τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck - δύο κόρες και έναν γιο. Η Jennifer τα μεγάλωσε με έναν πολύ παραδοσιακό τρόπο, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή.

Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι είναι πολύ αυστηρή με το junk food και δεν το επιτρέπει στο σπίτι της. «Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για το junk food γιατί δεν το έχουμε στο σπίτι - αν και δεν θέλω να φρικάρω γι' αυτό. Είναι κάτι περισσότερο το να θέλεις απλώς να βεβαιωθείς ότι θα αποκτήσουν ένα ουράνιο τόξο γεύσεων και φαγητών». Λόγω αυτής της ανησυχίας, η ηθοποιός δημιούργησε μια λίστα υγιεινών τροφίμων την οποία ακολουθούν τα παιδιά της.

{https://www.instagram.com/p/Chtd0oOg13D/}

Nicole Kidman

Η Nicole Kidman, είναι μια πολύ αυστηρή μητέρα για τις δύο κόρες της όσον αφορά τον χρόνο οθόνης και την πρόσβαση στα social media. Σε συνέντευξή της μίλησε για τον τρόπο που κρατά τα κορίτσια της μακριά από τα κινητά τηλέφωνα. «Δεν έχουν τηλέφωνο και δεν τους επιτρέπω να έχουν Instagram. Προσπαθώ να κρατάω κάποια όρια».

{https://www.instagram.com/p/CWta4Z7vyT9/}

Julia Roberts

Από τότε που καλωσόρισαν τα τρία παιδιά τους, η Julia και ο σύζυγός της κράτησαν τη ζωή τους όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική και για χρόνια δεν τα εξέθεταν στα social media τους ούτε στις δημόσιες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Julia Roberts: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρη της στις Κάννες

Μιλώντας σε μια εφημερίδα, η Julia εξήγησε: «Είναι ενδιαφέρον να προσπαθείς να μεγαλώσεις παιδιά σήμερα γιατί είναι όλα τόσο καινούργια — οι πιέσεις, οι πόροι, το να έχεις τον κόσμο στα χέρια σου». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπαθώ να τους κρατήσω μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί δεν καταλαβαίνω πραγματικά σε τι τα χρειάζονται αυτή τη στιγμή».

{https://www.instagram.com/p/BxYOJmKApwR/?hl=el}

Penélope Cruz

Η Penélope Cruz και ο σύζυγός της, Javier Bardem, είναι πολύ αυστηροί με τα δύο παιδιά τους σχετικά με τα social media. Σε συνέντευξή της εξήγησε:

«Πραγματικά το βλέπω ως προστασία της ψυχικής τους υγείας, αλλά φαίνεται ότι ανήκω σε μια μειονότητα. Νιώθω άσχημα για αυτούς που είναι έφηβοι τώρα. Είναι σχεδόν σαν ο κόσμος να κάνει κάποιο είδος πειράματος. Δεν υπάρχει καμία προστασία για αυτούς, για τον εγκέφαλό τους που αναπτύσσεται ακόμα, και πώς αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουν τον εαυτό τους, τόσα πολλά πράγματα που δεν είναι η παιδική ηλικία που είχαμε. Τα παιδιά μου επιτρέπεται να δουν μόνο κάποιες ταινίες ή κινούμενα σχέδια».

{https://www.instagram.com/p/CmieEcRLK6N/}

Gwyneth Paltrow

Η σταρ του κινηματογράφου αμφισβητήθηκε έντονα από πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των διατροφολόγων, οι οποίοι επέκριναν τη δίαιτα χωρίς υδατάνθρακες που ακολουθούν τα παιδιά της και την οποία μοιράστηκε στο βιβλίο μαγειρικής της, It's All Good.

Η αποκάλυψη προκάλεσε μια συζήτηση σχετικά με το αν αυτό είναι ωφέλιμο για τα παιδιά. «Όλοι στο σπίτι μου έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά κοτόπουλου, μεταξύ πολλών άλλων αναπάντεχων τροφών», είπε η ηθοποιός υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

{https://www.instagram.com/p/BxX62g8lO6c/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.03.2023 - 19:02