Jennifer Aniston: Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ο κολλητός της που την κοροϊδεύει για τις σχέσεις της

Jennifer Aniston: Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ο κολλητός της που την κοροϊδεύει για τις σχέσεις της
Οι φίλοι είναι για όλες τις στιγμές της ζωής σου. Τουλάχιστον οι καλοί σου φίλοι. Και είναι συχνά εκεί για να σε στηρίξουν στα δύσκολα, να μοιραστείτε τα εύκολα, να σε κάνουν να γελάσεις και να σου θυμίσουν καταστάσεις που ζήσατε μαζί. Και αυτό ισχύει για όλους, "κοινούς θνητούς" και διάσημους!

Σίγουρα έχεις έναν φίλο που κοροϊδεύετε ο ένας τον άλλον κάθε τόσο και που του αρέσει να κοροϊδεύει τους γκόμενούς σου. Το ίδιο και η Jennifer Aniston. Μάλιστα, αυτός ο καλύτερος της φίλος, είναι ο Adam Sandler. Και είναι απολαυστικός όταν επικρίνει τις σχέσεις της φίλης του.

{https://www.instagram.com/p/Cp-gH-2gupJ/}

Jennifer Aniston σε Brad Pitt: "Μωρό μου, σ' αγαπάω" - Ένα σπάνιο τηλεοπτικό στιγμιότυπο των διάσημων "πρώην" [video]

Αυτό εξομολογήθηκε πρόσφατα στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon όπου είπε ότι αυτή και ο Sandler είναι φίλοι από παλιά. «Είμαστε φίλοι για περισσότερα από 30 χρόνια. Γνωριστήκαμε στο Jerry’s Deli on Ventura Boulevard όταν ήμασταν 20 και 22 ετών».

Μάλιστα είπε αστειευόμενη ότι συχνά ο συμπρωταγωνιστής της στο Murder Mystery 2, κοροϊδεύει τις επιλογές της όσον αφορά στους άνδρες με τους οποίους βγαίνει. «Μου λέει φωνάζοντας “Τι κάνεις; Tι έχεις πάθει;”»

Τη δική του απάντηση έδωσε όμως και ο Sandler: «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Διασκεδάζουμε μαζί. Την ξέρω αυτήν την πλακατζού εδώ και πολύ καιρό. Είναι απλώς ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που ξέρω».

Jennifer Aniston: Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι άνδρες της ζωής της

Πάντως, αν κρίνουμε από τους δικούς μας καλούς φίλους που γνωρίζουν τα πάντα για εμάς, είμαστε σίγουρες ότι ο Adam Sandler έχει γνωρίσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια όλα τα φλερτ της Aniston. Η σταρ του Χόλιγουντ ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt από το 2000 έως το 2005 , στη συνέχεια παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Justin Theroux από το 2015 έως το 2017 ενώ στη λίστα με τις πιο «ήσυχες» σχέσεις της συγκαταλέγονται οι John Mayer, Vince Vaughn και Tate Donovan.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.03.2023 - 09:48