Jennifer Aniston: Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι άνδρες της ζωής της

26.05.2021
Jennifer Aniston: Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι άνδρες της ζωής της
Ας κάνουμε μια βόλτα στον χρόνο και την προσωπική ζωή της διάσημης, ελληνικής καταγωγής, ηθοποιού.

Η Jennifer Aniston έχει κάνει πλούσια διαδρομή στο Χόλιγουντ. Με το πολυαναμενόμενο special reunion των Friends στις 27 Μαΐου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι fans ανυπομονούν να δουν την Aniston και τους πρώην συμπρωταγωνιστές της «να επιστρέφουν στο σετ από όπου ξεκίνησαν όλα».

Μαζί όμως με την υπέροχη καριέρα της Aniston, η ερωτική της ζωή ήταν το θέμα που απασχολούσε το Χόλιγουντ όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα όπως είναι γνωστό στη λίστα με τις σχέσεις της περιλαμβάνονται πολλοί από διάσημους συναδέλφους της, όπως ο Vince Vaughn και, φυσικά, ο Brad Pitt. Και ενώ η τρέχουσα αισθηματική της κατάσταση μπορεί να καλύπτεται από μυστήριο εμείς λέμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους δεσμούς της Aniston.

Για την ιστορία, πάντως, αν θέλεις να θυμηθείς κάτι που έχει πει η ίδια η Jen
για τους δυο γάμους της, κάνε κλικ στον σύνδεσμο αυτό

Brad Pitt

Η σχέση της Aniston με τον Pitt είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη μέχρι σήμερα. Το 2001, η Aniston δήλωσε στο Rolling Stone ότι το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1994. Ωστόσο, όπως ανέφερε το Marie Claire, οι Aniston και Pitt είχαν το πρώτο ραντεβού τους το 1998! Το ντουέτο, το οποίο εμφανίστηκε σε επεισόδιο των Friends της 8ης σεζόν, παντρεύτηκε το 2000 αλλά χώρισε το 2005. Το 2020, οι δύο πρώην σύζυγοι επανενώθηκαν ουσιαστικά σε μια δημόσια εκδήλωση, κάνοντας τους θεατές να μιλάνε για μια «σεξουαλική ένταση» μεταξύ των δύο.

Κάποιος ρώτησε τον Brad Pitt αν είναι ζευγάρι με την Jennifer Aniston -
Ιδού η απάντησή του on camera [video]

Bradley Cooper

Η Aniston είχε έναν ακόμα Brad στη ζωή της: Τον ηθοποιό Bradley Cooper του «A Star Is Born». Η Aniston και ο Cooper πρωταγωνίστησαν στη ρομαντική κωμωδία του 2009 «He's Just Not That Into You» και άρχισαν να «βγαίνουν για λίγο» εκείνο το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Us Weekly.

John Mayer

Ο τραγουδιστής του «Your Body Is a Wonderland» John Mayer είχε με την Aniston μια ρομαντική περιπέτεια που ξεκίνησε το 2008 και τελείωσε το 2009. Τρία χρόνια αργότερα, ο «μεγαλύτερος playboy του ροκ» παραδέχτηκε στο Rolling Stone ότι «δεν ξεπέρασε ποτέ» τη σχέση του με την Aniston. Ο Mayer πρόσθεσε επίσης ότι o χωρισμός τους ήταν «μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου».

Paul Rudd

Η Aniston και ο συμπρωταγωνιστής της στο Wanderlust, Paul Rudd, έβγαιναν επίσης, αν και η ίδια είπε ότι αυτό ξεκίνησε «όταν ήμασταν 12 ετών», όπως είχε πει στο Elle το 2011. Η Aniston και ο Rudd ξεκίνησαν την ερωτική τους σχέση το 1998 ενώ συνεργάζονταν για το rom-com «The Object of My Affection». Πρωταγωνίστηκαν επίσης στο Newton Boys και στα Φιλαράκια για δύο χρόνια. Όταν ρωτήθηκε από το GQ αν είναι περίεργο να φιλιούνται στην οθόνη ως παλιοί φίλοι, η Aniston απάντησε αστειευόμενη, «Να. Τον έχω φίλησει εδώ και χρόνια».

Vince Vaughn

Η Aniston και ο Vaughn τα έφτιαξαν το 2005 μετά το τέλος του γάμου της με τον Brad Pitt. Ωστόσο, η σχέση τους ξεφούσκωσε γρήγορα, το 2006. Εν μέσω πολλών ειδήσεων για το χωρισμό τους, το People ανέφερε ότι οι συμπρωταγωνιστές του Break-Up δεν θέλησαν στην πραγματικότητα να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Justin Theroux

Μετά από εναν τριετή δεσμό, η Aniston και ο ηθοποιός του «Leftovers», Justin Theroux παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Η σχέση τους συζητήθηκε πολύ στα media, αλλά η Aniston και ο Theroux ήθελαν να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή ιδιωτική. Εν μέσω των φήμων που ήθελαν τον γάμο τους να καταρρέει, ο Theroux και η Aniston έκαναν μια κοινή δήλωση στο Bustle, ανακοινώνοντας το 2018 τον χωρισμό τους.