Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το φιλί στο γυμναστήριο και τι κρύβεται πίσω από αυτό

26.05.2021
Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το φιλί στο γυμναστήριο και τι κρύβεται πίσω από αυτό
Μήπως μόλις ξεκίνησε επίσημα το Bennifer Part Two;

Όπως όλα δείχνουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται καθόλου για την απογοήτευση που δηλώνει δημόσια ο Alex Rodriguez αφού ο φακός τους κατέγραψε μαζί στο Μαϊάμι δύο εβδομάδες μετά τις διακοπές τους στο Big Sky, στην Montana ... και σύμφωνα με πηγές του In Touch και του Us Weekly, εντοπίστηκαν να φιλιούνται (!!! ) κατά τη διάρκεια μιας κοινής γυμναστικής άσκησης. Αυτό και αν είναι νέο!

Μερικές άλλες juicy λεπτομέρειες σχετικά με τη γυμναστική ρουτίνα των Bennifer: Μια πηγή μεταφέρει στο Page Six ότι η J.Lo και ο Ben «γυμνάζονταν ξεχωριστά με διαφορετικό προπονητή», αλλά όταν ήρθε η ώρα να φύγουν από το κτίριο, ήταν «στοργικοί και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι», σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα.

Το E!News ανέφερε επίσης ότι ο Ben πήρε μια νυχτερινή πτήση για το Μαϊάμι επειδή «καταβάλλει προσπάθειες για να κάνει τη σχέση να λειτουργήσει σε συνδυασμό με τα προγράμματά τους», ανέφερε μια πηγή. «Κάνει πραγματικά μια τεράστια προσπάθεια. Η J.Lo πιστεύει ότι ο Ben έχει πραγματικά κάνει ένα μεγάλο βήμα και λατρεύει αυτήν την πλευρά του. Είναι παρήγορο γι 'αυτήν και είναι ερωτοχτυπημένη. Είναι σαν μικρά παιδιά μαζί και μπορείς να πεις ότι είναι πραγματικά χαρούμενη».

Το φιλί των Bennifer έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα μια πολύ αινιγματική δημοσίευση που έκανε ο A-Rod στο Instagram Stories του, σχετικά με τις «νέες αρχές» που λέει:

«Πρόκειται να μπω σε μια νέα αρχή στη ζωή μου. Οτιδήποτε δεν με εξυπηρετεί, ξεκαθαρίζει από τη ζωή μου. Αναδύεται νέα ενέργεια. Τα νέα επίπεδα ξεκλειδώνουν για μένα πνευματικά, σωματικά και πνευματικά. Παραμένω υπομονετικός και ξέρω ότι έρχεται αυτή η νέα φάση της ζωής μου».