Jennifer Aniston για τους διάσημους guests των «Friends»: «Ο κύριος Pitt ήταν υπέροχος» [video]

26.05.2021
Jennifer Aniston για τους διάσημους guests των «Friends»: «Ο κύριος Pitt ήταν υπέροχος» [video]
Η αναφορά της διάσημης ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο reunion των έξι συμπρωταγωνιστών της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς "Φιλαράκια" ή "Friends" αν προτιμάτε, 17 χρόνια μετά τους τίτλους τέλους που έπεσαν το 1994 ύστερα από μια δεκαετία τρελής επιτυχίας, έχει ξεκινήσει. Αύριο, 27/5/2021, θα προβληθεί το επεισόδιο που έχει ήδη γυριστεί. Εμείς έχουμε ήδη δει το trailer αλλά και μια συνέντευξη της θρυλικής παρέας με την αφορμή, ενώ δεν έχει λείψει μια μικρή γκρίνια από μερίδα των fans.

Μιλώντας στο People οι Jenifer Jennifer "Rachel Green" Aniston, Courteney "Monica Geller" Cox, Lisa "Phoebe Buffay" Κudrοw, Matthew 'Chandler Bing" Perry, David "Ross Geller" Swimmer και Matt "Joey Tribianni" LeBlanc μίλησαν για το πώς φαντάζονται τους χαρακτήρες τους στο σήμερα ενώ τα κορίτσια της παρέας, αναζήτησαν -μεταξύ άλλων- στις αναμνήσεις τους εικόνες από τους πάμπολλους διάσημους ηθοποιούς που έκαναν ένα πέρασμα από το "σπιτικό" τους.

George Clooney, Danny DeVitto, Charlie Sheen, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis, Isabela Roselini, Brooke Shields, Elle McPherson, Susan Sarandon, Sean Penn, Paul Rudd, Hugh Laurie, Helen Hunt, Reese Witherspoon, Ben Stiller, Winona Ryder, Julia Roberts... ποιον να πρωτοθυμηθεί κανείς.

Τα κορίσια μίλησαν για πολλούς (αν και το μνημονικό δεν είναι το δυνατό τους σημείο, όπως φάνηκε) και εκεί στο 3:50 η Jennife Aniston μιλά για τον Brad Pitt o οποίος έκανε το guest του στον όγδοο κύκλο στο επεισόδιο με τίτλο "The One With The Rumor", την εποχή που οι δυο αστέρες ήταν παντρεμένοι.

«Ο κύριος Pitt ήταν υπέροχος, ήταν φανταστικός», ακούμε την Jen να λέει και την Lisa Kudrow να προσυπογράφει. Ιδού η συνέντευξη για την οποία μιλάμε ενώ αν θέλεις να θυμηθείς ένα ακόμη τηλεοπτικό -και αρκετά ερωτικό- reunion του πρώην ζεύγους τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάνε κλικ στον σύνδεσμο.