Σόφη Ζαννίνου: «Δεν είσαι τίποτα. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις»

26.05.2021
Σόφη Ζαννίνου: «Δεν είσαι τίποτα. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις»
Στην εκπομπή "Τhe 2Night Show" εμφανίστηκε χθες (25/5/2021) η ελληνίδα καλλιτέχνης και, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε και την εμπειρία της με τον θάνατο.

Η Σόφη Ζαννίνου κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια της ζωής της. Σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Σόφη Ζαννίνου αυτή την περίοδο είναι καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων στο επιτυχημένο show του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar" και μιλώντας στο "The 2Night Show" γύρισε τον χρόνο πολύ πίσω στα χρόνια που γύριζε με τους γονείς της τη χώρα με τα μπουλούκια.

Πατέρας της ήταν ο γνωστός ηθοποιός Ζαννίνο [φωτό κάτω] και μητέρα της η επίσης ηθοποιός Τζένη Ζαννίνου, η οποία έκανε μικρότερη καριέρα. Η ίδια γεννήθηκε σε περιοδεία και έζησε από κοντά τη δύσκολη ζωή των ηθοποιών τότε ενώ μοιράστηκε γλυκύτατες αναμνήσεις για όλους τους "μεγάλους" ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε στην αρχή της καριέρας της. Χατζηχρήστος, Αυλωνίτης, Ρίζος και φυσικά, Βέγγος.

Τρία πράγματα πόθησε στη ζωή της και, ευτυχώς, κατάφερε να τα έχει και στα τρία. «Ένα κόκκινο αυτοκίνητο, ένα σπίτι και οικογένεια»

Η Σόφη Ζαννίνου αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και δήλωσε ότι η ίδια είχε συνεργαστεί με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών και της είχε φερθεί άψογα. «Για αυτόν ειλικρινά έπεσα απ΄ τα σύννεφα. Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος μίλησε για το πόσο "μικροί" είμαστε στ΄αλήθεια μπροστά στον θάνατο που δεν αποφεύγει κανείς. «Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη», υπογράμμισε η Σόφη Ζαννίνου τονίζοντας πως «Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κοροναϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες».

Έχεις διαβάσει για τον νέο "κακό" που εισβάλλει στις "Άγριες Μέλισσες";
Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και μάθε τα όλα

Σε αυτό το σημείο μοιράστηκε και τη δική της, σχετική, εμπειρία. «Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει», αποκάλυψε με συγκίνηση, αλλά πάντα με χαμόγελο.

Ιδού μερικά κομμάτια αυτής της ενδιαφέρουσας συνέντευξης: