Tatjana Patitz: Πώς την αποχαιρέτησαν δημόσια τα υπόλοιπα Top Models των 90s

12.01.2023
Tatjana Patitz: Πώς την αποχαιρέτησαν δημόσια τα υπόλοιπα Top Models των 90s
Ο πρόωρος θάνατος της Tatjana Patitz γέμισε θλίψη τον παγκόσμιο χώρο της μόδας και ειδικά τις "αδελφές" της, τα μοντέλα εκείνα της θρυλικής παρέας των 90s που έγραψαν μαζί και χώρια απίθανα κεφάλαια στην ιστορία της μόδας. Η Cindy, η Helena, η Christy, η Eva, η Stephanie, η Claudia λένε το δικό τους "αντίο" ενώ υπάρχουν κι άλλες, που, προφανώς, χρειάζονται κι άλλο χρόνο για να πιστέψουν τι έχει συμβεί. H Tatjana Patitz πέθανε στις 11/1/2022 από μεταστατικό καρκίνο του μαστού, στα 56 της χρόνια.

"Ήμασταν μωρά μαζί όταν ξεκινήσαμε στη βιομηχανία της μόδας και νιώθω ότι μεγαλώσαμε μαζί", γράφει η Cindy Crawford συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους βρέθηκαν σε άπειρες φωτογραφήσεις και σε shows. "Ήταν γλυκομίλητη, ευαίσθητη, ευγενική, με έντονη περιέργεια και ποιος μπορεί να ξεχάσεί αυτά τα διαπεραστικά μάτια", γράφει στη συνέχεια η 56χρονη CC χαρακτηριζοντας την αγάπη της Tatjana για τα ζώα και τη φύση "κολλητική". "Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της, ειδικά στον γιο της τον οποίο λάτρευε RIP 🕊️💔🙏", κλείνει το διάσημο μοντέλο και μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες.

Η Helena Christensen αναφέρεται στην Patitz ως "θεϊκό πνεύμα μέσα και έξω, πάντα με χάρη και ηρεμία με αυτά τα υπέροχα χαμογελαστά μάτια". Τα άπειρα κοινά τους ταξίδια από πολύ μικρή ηλικία και τις απίθανες αναμνήσεις που μοιράστηκαν οι δυο τους, θυμήθηκε επίσης εξηγώντας γιατί της άρεσε να βρίσκεται κοντά της. "Ένιωθα τόσο γαλήνια και γελούσαμε πάντα πολύ. Είμαι ευγνώμων που κρατήσαμε επαφή μέχρι το τέλος και γελάω διαβάζοντας τα μηνύματα που ανταλλάσαμε καθώς αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κυρίως σχετικά με την αγάπη μας για τη φύση", γράφει η 54χρονη Helena εκφράζοντας την ελπίδα της, τώρα πια, η Tatjana να καλπάζει με ένα άλογο σε ατελείωτα λιβάδια με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και αέρα στα μαλλιά. "♥️♥️♥️ RIP beautiful angel 🕊️", κλείνει η Christensen

Η Christy Turlington συνόδευσε τις δικές της φωτογραφίες με μία μακροσκελή ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε στιγμές δικές τους με μεγάλη συγκίνηση.

Christy Turlington: Ξέρεις ποιος διάσημος -και κούκλος- ηθοποιός είναι ο σύζυγός της; [photos]

"Έμαθα για τον ξαφνικό θάνατο της Tatjana Patitz μόλις προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο και από εκείνη τη στιγμή βλέπω παντού το πρόσωπό της, ακούω τη φωνή της και, φυσικά, έχω πλημμυρίσει με αναμνήσεις", ξεκινά την ανάρτησή της η Turlington εξηγώντας ότι για εκείνη, η Tatjana ενσωμάτωνε τον ευρωπαϊκό αέρα και το στυλ από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν το 1985 σε μια φωτογράφηση για την αμερικανική Vogue στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή μοιράστηκε στη συνέχεια, με μεγάλη τρυφερότητα.

"Η Tatjana ήταν ανέκαθεν ένα όραμα. Λαμπερή, σοφιστικέ και ζεστή, μόλις σου επέτρεπε να πλησιάσεις. Μπορούσα να τη κοιτάζω να καπνίζει και να μιλά τις άπειρες γλώσσες που μιλούσε άπταιστα όλη τη μέρα... Ποιος είχε όρεξη για δουλειά; Μάθαινα από εκείνη", γράφει στο τέλος η 54χρονη Turlington λέγοντας ότι η Tatjana την πήρε υπό την προστασία της. "Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου 💙", ολοκληρώνει.

"Ένας άγγελος μας άφησε", γράφει η Eva Herzigova (η πιο μικρή της παρέας, 49 ετών) εκφράζοντας τον βαθύ της πόνο και το πόσο θα της λείψει η Tatjana Patitz 💔

"Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει κανείς καλύτερα την Tatjana από τη λέξη αιθέρια 💔 #etheralbeauty", γράφει η 54χρονη Stephanie Seymour.

Τη λύπη της για τον θάνατο της Tatjana Patitz, "ενός πραγματικού μέλους της συμμορίας των supemodels", εξέφρασε δημόσια και η Claudia Schiffer τονίζοντας πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί κανείς πως "έφυγε" κάποιος τόσο νέος. "Ήταν πάντα μεγάλη η χρά να δουλεύεις μαζί της -τόσο προσγειωμένη αλλά και τόσο εξυψωμένη ταυτόχρονα... Ελπίζω να έχει σκυλιά και άλογα μαζί της... Θα μας λείψει πολύ", ολοκλήρωσε το "αντίο" της η 52χρονη γερμανίδα καλλονή.

Ζωή Κίττα