Ο Ben Affleck σερβίρει καφέ σε κατάστημα γνωστής αμερικανικής αλυσίδας και οι θαμμώνες τρελαίνονται

12.01.2023
Ο Ben Affleck σερβίρει καφέ σε κατάστημα γνωστής αμερικανικής αλυσίδας και οι θαμμώνες τρελαίνονται
Σκέψου, λέει, να πας να πάρεις τον καφέ σου από τα Dunkin’ Donuts της γειτονιάς σου και να δεις τον Ben Affleck έτοιμο να σε εξυπηρετήσει! Ακραίο... Συνέβη, όμως, πραγματικά!

O Ben Affleck έχει μια σχέση με τα Dunkin’ Donuts που κρατάει χρόνια. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη την Τρίτη να εργάζεται σε ένα παράθυρο του Dunks στο Medford της Μασαχουσέτης. Φορούσε μια στολή, με ένα ακουστικό και σέρβιρε πελάτες. Δεν άλλαξε όμως δουλειά. Σύμφωνα με το TMZ, ο Affleck γυρίζει μια διαφήμιση της αλυσίδας καφέ που θα προβληθεί στο Super Bowl. Και μάλιστα το NBC 10, ο θυγατρικός σταθμός του δικτύου στη Βοστώνη, ανέφερε ότι η σύζυγός του Jennifer Lopez εθεάθη εκεί μαζί του, κρατώντας ένα παγωμένο ρόφημα Dunks.

Μια πελάτισσα της αλυσίδας, η Lisa McKay, η οποία πέρασε την ώρα του γυρίσματος από το Medford Dunkin για έναν καφέ, είπε ότι ο Affleck ήταν «απίστευτα αστείος και έξυπνος» όταν πήρε την παραγγελία του καφέ της. Είπε επίσης ότι υπέγραψε μια φόρμα για να πάρει το βίντεό της η Dunkin', επειδή η φίρμα είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσει το υλικό της στη διαφήμιση. Ένα βίντεο από θαυμαστές έδειξε επίσης τον Affleck να ευχαριστεί το Dunkin έχοντας το χέρι του γύρω από την J-Lo. «Ευχαριστώ Dunkin. Τώρα ακούστε, όταν επιστρέψω εδώ δεν θέλω να είμαι στη 16η θέση», είπε ο ηθοποιός χαριτολογώντας για τη θέση του καταστήματος ανάμεσα σε άλλα καταστήματα franchise.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η παραγγελία του Affleck όταν πηγαίνει στο Dunkin είναι ένας «παγωμένος καφές με λίγη ζάχαρη».

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για το πάθος του για τον καφέ – κυρίως από τα Dunkin’ Donuts. Οι φωτογραφίες του να κρατά Dunks και να δείχνει στρεσαρισμένος έχουν αποτυπωθεί ακόμα και σε memes. Κάθε φορά που βγαίνει στο διαδίκτυο μια νέα φωτογραφία ενός στοχαστικού Affleck που είναι αφηρημένος, με παγωμένο καφέ στο χέρι, το Twitter παίρνει φωτιά. Τις περισσότερες φορές, όταν φωτογραφίζεται, έχει έναν καφέ στο χέρι.

Ο Affleck συχνά παίρνει μαζί του την J-Lo όταν πηγαίνει στο Dunkin κάτι που καταγράφηκε από παπαράτσι τον περασμένο Αύγουστο.

Νικολέτα Μακρή