6 σταρ του Χόλιγουντ και οι περίεργες δουλειές που έκαναν πριν γίνουν διάσημοι

12.01.2023
6 σταρ του Χόλιγουντ και οι περίεργες δουλειές που έκαναν πριν γίνουν διάσημοι
Τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα εν ριπή οφθαλμού και αυτό ισχύει για όλους, ακόμη και για τους πιο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, πολλοί από τους οποίος έχουν κάνει "ό,τι μπορείς να φανταστείς" από δουλειές, μέχρι να φτάσουν εκεί που βρίσκονται τώρα. Κάποιοι ήταν πυροσβέστες, άλλοι δούλευαν σε γραφεία τελετών και κάποιοι ντύθηκαν ακόμη και μασκότ για εστιατόρια. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποιοι ήταν αυτοί οι celebrities και τι δουλειές έκαναν πριν γίνουν καν γνωστοί.

Ο Johnny Depp εργαζόταν σε τηλεμάρκετινγκ

Στα 16, ο Johnny παράτησε το σχολείο για να γίνει μουσικός. Αλλά ενώ περίμενε τη δόξα να έρθει στο δρόμο του, έπρεπε να κάνει άλλες δουλειές για να βιοποριστεί. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες σε μια δουλειά μακριά από τη μεγάλη οθόνη. Ήταν τότε που εργαζόταν πουλώντας στυλό σε τηλεμάρκετινγκ καθώς έπρεπε να βρει νέα ονόματα και πιθανά έπαθλα για να κάνει τους πελάτες να αγοράσουν πολλά αντικείμενα.

«Τους υπόσχεσαι όλα αυτά τα πράγματα αν αγοράσουν πολλά στυλό. Ήταν απλά απαίσιο. Αλλά πραγματικά νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία που είχα με την υποκριτική», θυμάται ο Johnny.

20 διάσημοι που δεν αγγίζουν το αλκοόλ και εξηγούν γιατί [photos]

Η Whoopi Goldberg δούλευε σε γραφείο τελετών και ετοίμαζε πτώματα για ταφή

Λίγοι πιθανώς γνωρίζουν ότι η Whoopi Goldberg είναι επαγγελματίας αισθητικός. Πολύ πριν βραβευτεί (δύο φορές) με Όσκαρ, εφάρμοσε όσα είχε μάθει στη σχολή ομορφιάς, κάνοντας μαλλιά και μακιγιάζ σε νεκρούς ανθρώπους. Σύμφωνα με την ηθοποιό, ξεκίνησε να εργάζεται σε γραφείο τελετών αφού είδε τη θέση σε αγγελία στην εφημερίδα.

Η Helen Mirren εργαζόταν σε ένα λούνα παρκ

Η Helen Mirren μπορεί να φέρει στο μυαλό δεκάδες ρόλους, εκτός από έναν. Αυτού της promoter. Πολύ πριν φτάσει στο Χόλιγουντ, μια από τις δουλειές της ήταν να προσελκύει την προσοχή των περαστικών για να τους κάνει να επισκεφτούν το Kursaal, ένα θεματικό πάρκο. Η ηθοποιός είχε πει : «Φώναζα βλακείες για να τραβήξω την προσοχή του κόσμου».

Ο Jack Nicholson ήταν πυροσβέστης

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές του ηθοποιού είναι αυτή στην οποία ο Jack Torrance, ο χαρακτήρας του στο The Shining, σπάει μια πόρτα χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι. H ομάδα των σκηνικών αναγκάστηκε να κατασκευάσει μια πιο ανθεκτική πόρτα από ότι είχε αρχικά σχεδιάσει, καθώς αποδείχθηκε ότι ο ηθοποιός είχε εργαστεί ως πυροσβέστης, οπότε το να τη σπάσει ήταν μια εύκολη δουλειά για αυτόν.

Ο Ashton Kutcher σκούπιζε τη σκόνη των δημητριακών

Ο πλέον ηθοποιός και παραγωγός γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου σπούδασε στη βιοχημική μηχανική. Για να πληρώσει τις σπουδές του, δούλευε σκουπίζοντας τη σκόνη δημητριακών στη General Mills, μια εταιρεία παραγωγής διαφόρων προϊόντων διατροφής. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε την καριέρα του στον κόσμο της ψυχαγωγίας, όταν ένας ατζέντης τον μύησε στο ανδρικό μόντελινγκ.

Brad Pitt: "Αυτός με βοήθησε να κόψω το ποτό" - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διάσημο συνάδελφό του [video]

Ο Brad Pitt ήταν μασκότ εστιατορίου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος μπορεί να κρύβεται κάτω από μια στολή μασκότ; Ο Brad Pitt εργαζόταν ως μασκότ στο εστιατόριο El Pollo Loco πριν κατακτήσει το Χόλιγουντ. Εκείνη την εποχή, ο Brad είχε διαφορετικές περίεργες δουλειές, που περιελάμβαναν το να ντύνεται σαν κοτόπουλο και να κουνάει μια πινακίδα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του φαστ φουντ.