Sienna Miller: Στα 41 της περιμένει παιδί από τον 26χρονο σύντροφο της

01.09.2023
Sienna Miller: Στα 41 της περιμένει παιδί από τον 26χρονο σύντροφο της
Η ηθοποιός Sienna Miller αποκάλυψε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της ενώ έκανε διακοπές σε μια παραλία στην Ίμπιζα όπου την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός με φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Η 41χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον φίλο της, Οli, τον Φεβρουάριο του 2022. Ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος που έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο για τη σχέση τους.

Η ηθοποιός, η οποία έχει ήδη μια 10χρονη κόρη που ονομάζεται Marlowe, από προηγούμενη σχέση, είχε στο παρελθόν μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα. Παραδέχτηκε ότι συχνά αναρωτιόταν αν έπρεπε να κάνει περισσότερα παιδιά. Η Μiller αποκάλυψε επίσης ότι «κατέψυξε μερικά ωάρια» όταν έγινε 40 ετών.

Μιλώντας για την αρχική της εμπειρία με τη μητρότητα, η ηθοποιός του Alfie ανέφερε ότι είχε μια «τραυματική γέννα». Παραδέχτηκε επίσης ότι ένιωθε «συντετριμμένη» και φοβόταν ότι είχε «αποτύχει» στα πρώτα στάδια της γονεϊκότητας. Ομολόγησε ότι «δεν ήξερε τι έκανε».

Τώρα στα 41 της, η Sienna ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά αυτό το ταξίδι, αυτή τη φορά με τον σύντροφό της, Oli Green, ο οποίος είναι δεκαπέντε χρόνια νεότερος της.

Η σταρ άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την προτίμησή της στους νεότερους άνδρες. Κάποτε σημείωσε, «Υπάρχει ένας μισογυνισμός που είναι ριζωμένος στους άντρες της ηλικίας μου και τους μεγαλύτερους, τον οποίο δεν βλέπω στη μικρότερη γενιά».

Αν και η Miller και ο Green φαίνονται να είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πολλοί έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, κάποιοι στο διαδίκτυο ένιωσαν άβολα από τα νέα λόγω της διαφοράς ηλικίας τους και θεώρησαν ότι στα 26 του χρόνια, ο Oli είναι ακόμα πολύ νέος για να γίνει πατέρας.

Εφ όσον το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν, θα πούμε εμείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 09:40