Hugh Jackman: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο - «Είναι μια δύσκολη στιγμή»

Hugh Jackman: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο - «Είναι μια δύσκολη στιγμή»
Αναμφίβολα όλοι θέλουν να πάρουν μια δήλωση από το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλο από τον Hugh Jackman ο οποίος χώρισε από την Deborra-lee Jackman μετά από 27 χρόνια γάμου.

Εν μέσω λοιπόν του χωρισμού του, ένας φωτογράφος τον πλησίασε και ο δημοφιλής ηθοποιός που ήταν σύντομος και ευγενικός, του απάντησε «Είναι μια δύσκολη στιγμή» και «Εκτιμώ τις σκέψεις σου, φίλε, σε ευχαριστώ». To σχετικό βίντεο δημοσίευεσε το ΤΜΖ.

{https://www.instagram.com/p/CxQvOqMh2O4/}

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του στο People την Παρασκευή, λέγοντας ότι ήταν «ευλογημένοι» που πέρασαν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες μαζί και επιδιώκουν τη δική τους «ατομική εξέλιξη » στο μέλλον.

Ολόκληρη η δήλωσή τους έχει ως εξής:

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρείς δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας πλοηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας». αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Deb και Hugh Jackman και ολοκληρώνεται με τη φράση: «Αυτή είναι η μοναδική δήλωση που θα έχει κάποιος από εμάς». (Για να είμαστε δίκαιοι με τον Hugh, τα σχόλιά του στο TMZ ήταν λιγότερο από μια «δήλωση» και περισσότερο μια ευγενική απάντηση σε κάποιες ερωτήσεις).

Να θυμίσουμε ότι ο Hugh και η Deb γνωρίστηκαν το 1995 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα το 1996. Ο λόγος του χωρισμού τους είναι άγνωστος αλλά τα πράγματα μεταξύ τους έμοιαζαν πολύ καλά τον Απρίλιο, όταν ο Hugh έγραψε στην σύζυγό του ένα επετειακό σημείωμα στο Instagram λέγοντας «Σ' αγαπώ Deb. Σήμερα είναι η 27η επέτειος του γάμου μας. 27 ΧΡΟΝΙΑ!! Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Μαζί δημιουργήσαμε μια όμορφη οικογένεια. Και ζωή. Το γέλιο, το πνεύμα, η γενναιοδωρία, το χιούμορ, το θράσος, το θάρρος και η πίστη σου είναι ένα απίστευτο δώρο για μένα. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

{https://www.instagram.com/p/Cq5P6ooOMxj/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2023 - 12:08