Άκης Πετρετζίκης: Οι απίθανες φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης του

18.09.2023
Άκης Πετρετζίκης: Οι απίθανες φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης του
Ενός έτους έγινε η δεσποινίς Ακυλίνα Πετρετζίκη και τα γενέθλιά της γιορτάστηκαν με όλες τις τιμές.

Με μία πολύ χαρούμενη ανάρτηση, ο Άκης Πετρετζίκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις χαρές της οικογένειάς του. Μέσα σε ένα κουφετί, πριγκιπικό περιβάλλον, το τιμώμενο πρόσωπο, η Ακυλίνα, έσβησε το κεράκι της (ή προσπάθησε, τέλος πάντων, να το κάνει) έχοντας στο πλευρό της τη μαμά Κωνσταντίνα, τον μπαμπά Άκη και τον μεγάλο αδελφό Αχιλλέα.

Άκης Πετρετζίκης: Τα γενέθλια του υιού, η οικογενειακή φωτογραφία και η έκπληξη για την τούρτα

«Και τούρτα φτιάξαμε και μπαλόνια φουσκώσαμε και παίξαμε, γιατί χθες το κοριτσάκι μας έγινε 1! Να ζήσεις, μικρή μας Ακυλίνα! (εντάξει, το κεράκι το έσβησε ο Αχιλλέας)», γράφει ο έλληνας σεφ στη λεζάντα με την οποία συνέδευσε τις όμορφες εικόνες και ιδού:

Άκης Πετρετζίκης - Ορφέας Αυγουστίδης: Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες, το κοινό που μοιράζονται οι γιοι τους και η επαγγελματική συνεργασία

Όσο για το παράξενο (και σπάνιο) όνομα που το ζευγάρι επέλεξε για την κόρη τους; Προφανω΄ς το ότι ξεκινά από «Α» παίζει σημαντικό ρόλο καθώς, επίσης προφανώς θέλουν να έχουν τα ίδια αρχικά μπαμπάς και παιδιά (Άκης, Αχιλλέας, Ακυλίνα Πετρετζίκη), όμως υπάρχει και μία ακόμη τρυφερή σύμπτωση που έχει τη σημασία της.

Το όνομα αυτό, λοιπόν, γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου προς τιμή της Αγίας Ακυλίνας (όντως, υπάρχει) και η μέρα αυτή είναι η μέρα όπου ο ΄Ακης και η Κωνσταντίνα παντρεύτηκαν το 2021!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα γαμήλια τούρτα και καπ κέικ

Χρόνια πολλά στην Ακυλίνα, λοιπόν.

{https://www.instagram.com/p/CxVanLpILM8/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2023 - 18:04