Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτηση - καταπέλτης με αφορμή ένα περιστατικό που έφερε σε δύσκολη θέση τη δεύτερη μητέρα της

18.09.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτηση - καταπέλτης με αφορμή ένα περιστατικό που έφερε σε δύσκολη θέση τη δεύτερη μητέρα της
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δε «μασά» τα λόγια της, ειδικά όταν πρόκειται να υπερασπιστεί το δίκιο κάποιου πιο... αδύναμου. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι η δεύτερη πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή της, όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Έξαλλη η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, περιγράφει μέσα από την τελευταία ανάρτησή της ένα περιστατικό που συνέβη στη Μύκονο και αφορούσε τη Νόρμα, τη γυναίκα που τη μεγάλωσε και θεωρεί δεύτερη μητέρα της.

«Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας - ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα», ξεκινά τη μακροσκελή της ανάρτηση η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση εξηγώντας πως την προηγούμενη μέρα βρισκόταν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία η μητέρα της είναι τακτικός πελάτης.

«Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο, τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας», γράφει η Εριέττα συμπληρώνοντας πως «εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”». Κατά την περιγραφή της Εριέττας, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ιδιοκτήτης της γκαλερί παρατήρησε με τρόμο εκείνη που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο και απολογήθηκε αμέσως απολογήθηκε λέγοντας της ότι δεν την κατάλαβε.

snapinsta.app_380402591_18008443510941275_1575440054081569329_n_1080.jpg

«Του απάντησα ότι προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε! Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η "ευτυχία μου" (λες και γνωριζόμαστε από χθες)», συνέχισε η 30χρονη επιχειρηματίας εξηγώντας πως αυτός «Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο».

snapinsta.app_379403802_18008443489941275_908028267860875880_n_1080.jpg

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα δυο της επίθετα και την ταυτότητα που μόλις απέκτησε

«Αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη! Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα» ολοκλήρωσε με πάθος τα όσα είχε να πει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ενώ στις φωτογραφίες που μοιράστηκε βλέπουμε την ίδια, τη Νόρμα και τον γιο της σε χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

🤢{https://www.instagram.com/p/CxVNEXzI1sQ/?img_index=1}

Η Εριέτα Κούρκουλου Λάτση είχε μιλήσει κι άλλη φορά δημόσια για τη Νόρμα της. Η ανάρτηση για τη γιορτή της γυναίκας το 2021 ήταν αφιερωμένη σ' εκείνη και μέσα από τα λόγια με τα οποία συνόδευσε μια γλυκύτατη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, περιέγραψε με λεπτομέρεια τη βάση της σχέσης τους αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει με ένταση πως νιώθει όταν ακούει τον χαρακτηρισμό «Φιλιππινέζος», για ανθρώπους σαν τη Νόρμα.

«Σήμερα που είναι η ημέρα της γυναίκας, θέλω να μιλήσω για μια από τις δυο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μου... την Νόρμα. Η Νόρμα δούλευε με την οικογένειά μου πριν ακόμα γεννηθώ και αργότερα με μεγάλωσε. Η Νόρμα είναι και αυτή μητέρα μου με όλη την έννοια της λέξης. Μου κρατούσε το χέρι τα βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, με μάλωνε όταν παραφερόμουν και με αγαπούσε ανιδιοτελώς. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που την έχω ακόμα μαζί μου σε κάθε όμορφη και δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Η Νόρμα είναι ο λόγος που έγινα ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Η αγάπη και ο θαυμασμός μου για αυτή την γυναίκα, που έμενε τόσα χρόνια μακριά από τους δικούς της για να τους στηρίξει οικονομικά και συνεχίζει να μένει γιατί πλέον και εκείνη με αισθάνεται παιδί της, είναι τέτοια που δεν περιγράφεται.

Η Εριέττα Κούρκουλου μιλά τη Μαριάννα Λάτση: «Μανούλα μου, κάθε μέρα με εκπλήσσεις με την αυθεντικότητά σου, την δύναμή σου και την πανέμορφη καρδιά σου»

Με κάνει έξαλλη να ακούω ανθρώπους της δήθεν "high society” να χρησιμοποιούν την λέξη "Φιλιππινέζος", λες και το "Φιλιππινέζος" περιγράφει κάποια μαζική ιδιότητα όλων των ανθρώπων αυτής της καταγωγής. Αυτή η αντιμετώπιση είναι ρατσιστική και δεν αντικατοπτρίζει την δύναμη των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι έρχονται στην χώρα μας και θυσιάζουν τα πάντα για να ζήσουν τις οικογένειές τους...

Η δική τους δύναμη, είναι μια δύναμη που οι άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς δεν θα την αποκτήσουν ποτέ, γιατί έχουν την τάση να αισθάνονται ανώτεροι, ενώ στην πραγματικότητα είναι μπερδεμένα ανθρωπάκια χωρίς συναίσθηση και αξιοπρέπεια».

{https://www.instagram.com/p/CMKIZmdlLUM/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2023 - 15:01