Δανάη Μπάρκα: Η συγκίνηση για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

18.09.2023
Δανάη Μπάρκα: Η συγκίνηση για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού
Photo: NDP Photo Agency
Η Δανάη Μπάρκα και η Γιούλικα Σκαφιδά έχουν μια πολύ στενή σχέση παρόλ' αυτά, η πρώτη έμαθε για τις χαρές της δεύτερης όπως όλος ο κόσμος, μέσω social media.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία τον Κυριακή το βράδυ καθώς, κυριολεκτικά, δεν την είχε πάρει είδηση κανείς.

Την ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) έκπληξη ένιωσε και η Δανάη Μπάρκα καθώς θεωρεί (και είναι) δικό της άνθρωπο την ηθοποιό και φανταζόταν ότι κάτι τόσο σπουδαίο θα το γνώριζε ήδη. Η Γιούλικα, όμως, επέλεξε άλλον τρόπο και φυσικά, ουδένα θέμα υπάρχει. Αντίθετα, η χαρά και η συγκίνηση της «θείας Δανάης», όπως έχει ήδη αυτοχαρακτηριστεί η παρουσιάστρια του Mega δεν κρύβεται με τίποτα.

Όπως περιέγραψε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της τη Δευτέρα το πρωί, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε (από τον Άρη Καβατζίκη, όπως είπε) για τα χαρμόσυνα τηλεφώνησε στη φίλη της (η σχέση των οποίων ξεκίνησε το 2017 όταν είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην πρώτη θεατρική παράσταση της Δανάης, από όπου και η φωτογραφία επάνω) η οποία επιβεβαίωσε τις χαρές της. Η Δανάη έκλαιγε από συγκίνηση και η Γιούλικα γελούσε!

Το μωράκι έρχεται σε δυο μήνες (ναι, είναι ήδη επτά μηνών έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά) και η Δανάη Μπάρκα γνωρίζει ήδη το φύλο του, όμως, φυσικά, επέλεξε να μην πει κάτι, εφόσον η ίδια η άμεσα ενδιαφερόμενη δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι σχετικό, ακόμη.

Με το καλό!

Όσο για την τρισευτυχισμένη μέλουσα μητέρα; Η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία στα stories της για να ευχαριστήσει τον κόσμο που, προφανώς τη γέμισε ευχές και αγάπη. Κοντά της, όπως πάντα, ο αγαπημένος της σκυλάκος, ο Cooper!

skafida.png

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2023 - 14:26