Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μητέρα θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν» - Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

18.09.2023
Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μητέρα θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν» - Για ποιον χτυπά η καμπάνα;
Μία αλληγορική ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και το γεγονός ότι ήρθε αμέσως μετά από δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη, μόνο τυχαία δεν την κάνει.

Η κόντρα μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη καλά κρατεί, ακόμη και τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη, κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους. Η δικαστική τους διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους και τη διατροφή συνεχίζεται με τις εντάσεις να γίνονται ολοένα και πιο δημόσιες, παρότι αμφότεροι υποστηρίζουν διαρκώς (ο καθένας για τον εαυτό του) ότι «εγώ δεν μιλάω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσω».

Τέλος πάντων, στις πιο πρόσφατες εξελίξεις, λίγο πριν από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK και εκείνος, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του «MEGA Καλημέρα».

Λίγο αργότερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση πολύ ιδιαίτερη στο Instagram, την οποία όμως πολύ σύντομα διέγραψε και άφησε μόνο ως story, όπως θα τη δεις στη συνέχεια.

Μία από τις πιο εμβληματικές φωτογρα΄φιες άγριας φύσης της εποχής μας μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και ιδού τα λόγια με τα οποία επελεξε να τη συνοδεύσει.

«Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη. Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια», γράφει η παρουσιάστρια και η απορία είναι εύλογη, αν και η ερώτηση, μάλλον ρητορική: «Για ποιον χτυπά η καμπάνα;».

sissy-christidou.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2023 - 16:08