Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντησή του στα όσα είπε δημόσια για το διαζύγιό τους η Σίσσυ Χρηστίδου

18.09.2023
Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντησή του στα όσα είπε δημόσια για το διαζύγιό τους η Σίσσυ Χρηστίδου
Photo: NDP Photo Agency
Είχαμε συνέχεια στο «σίριαλ» που εξελίσσεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια (και τελειωμό δεν φαίνεται να έχει) μεταξύ των δύο πρώην συζύγων.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν για την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK και εκείνος, σήμερα, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του «MEGA Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το τι είχε κάνει λάθος και τι έχει μετανιώσει σχετικά με τον χωρισμό της, σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ. Το διαζύγιο και η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, οι οποίοι μοιράζονται και δυο παιδιά, βρέθηκε ξανά στο «μάτι του κυκλώνα». Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ως εξής, on camera:

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα γιατί αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και στην ερώτηση που ακολούθησε για το αν τον πληγώνει όλο αυτό που συμβαίνει με την πρώην σύζυγό του, απάντησε με αυτό τον τρόπο: «Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας και… μέχρι εδώ».

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2023 - 12:41