Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη: Τι έχει κάνει λάθος και τι έχει μετανιώσει

13.09.2023
Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη: Τι έχει κάνει λάθος και τι έχει μετανιώσει
Με αφορμή την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της που αντίθετα με το πώς ξεκίνησε, μόνο βελούδινο δεν είναι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημε΄να ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ που, όμως, χωρίζουν με τον χειρότερο τρόπο. 13 χρόνια σχέσης, 9 χρόνια γάμου και δυο παιδιά και η σχέση αυτή έλαβε τέλος με αυτή την ανακοίνωση τον Απρίλιο του 2019.

{https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa/}

Όλα τότε έδειχναν ότι θα ήταν ένα «εύκολο και πολιτισμένο» διαζύγιο, όμως πολύ γρήγορα φάνηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Ειπώθηκαν πολλά και η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το 2021 τους βρήκε στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους και το 2022 σε δημόσιες τοποθετήσεις με αλληλοκατηγορίες On camera και στη μέση οικονομικά ζητήματα και τους δυο γιους τους.

Σήμερα, μία μέρα μετά τα γενέθλιά της και λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν του Χαμογέλα και Πάλι η Σι΄σσυ Χρηστίδου μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και στο περιοδικό OK και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων ότι αν ήταν να αλλάξει κάτι από το παρελθόν, θα έκανε κάποια πράγματα νωρίτερα, «πολύ νωρίτερα», όπως είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως καθυστέρησε να πα΄ρει αποφάσεις για τη ζωή της λόγω του αγώνα που έδινε η μητέρα της για τη δική της εκείνο τον καιρό.

«Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω», είπε η Σίσσυ προσθέτοντας πως αποφάσισε να μη μιλήσει για τα πιαιδά και μόνο, τα οποία, όμως, βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα. Ένα από τα πράγματα για τα οποία μετάνιωσε ήταν κι αυτό.

«Ότι τα παιδιά μπήκαν στη δοκιμασία να βρεθούν μέσα στο δικαστήριο και να μιλήσουν με τον δικαστή. Αυτό ήταν μια ταλαιπωρία που δεν έπρεπε να την έχουν υποστεί», είπε η παρουσιάστρια επιβεβαιώνοντας πως αυτό ήταν κάτι που είχε ζητηθεί από την άλλη πλευρά.

«Προσπάθησες να το αποτρέψεις;», ρώτησε ο Νίκος Γεωργιάδης. «Νομικά δεν μπορούσα να το σταματήσω», απάντησε εκείνη προσθέτοντας πως «Τα παιδιά έχουν αντίληψη. Σου το είπα, αν ήταν στο δικό μου χέρι, δεν θα είχε συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά».

«Και ο Θοδωρής όμως έχει πει δημόσια πόσο αγαπάει τα παιδιά του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;», συνέχισε ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως αλλιώς ξεκίνησε η ιστορία και αλλιώς κατέληξε.

«Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση», απάντησε εκείνη.

«Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;», προχωρά ο Γεωργιάδης. «Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί», ήρθε η απάντηση.

«Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον πρώην σύζυγό σου;», καταλήγει ο δημοσιογράφος. «Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο…», απαντά με νόημα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2023 - 14:45