Ο Tom Hanks και η Rita Wilson στο Ηρώδειο: Η δήλωση για τις πλημμύρες και η αδυναμία στον Πασχάλη

13.09.2023
Ο Tom Hanks και η Rita Wilson στο Ηρώδειο: Η δήλωση για τις πλημμύρες και η αδυναμία στον Πασχάλη
Photos: NDP Photo Agency
Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο Ηρώδειο όπου οι Μέλιsses υποδέχτηκαν θρυλικά μέλη των πιο δημοφιλών ελληνικών συγκροτημάτων και ενθουσίασαν.

Η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα υπέρ των σκοπών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και ήταν αφιερωμένη στις «Παρέες που Γράφουν Ιστορία» με οικοδεσπότες το συγκρότημα Μέλιsses.

Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε ήταν αφιερωμένο στα ελληνικά συγκροτήματα και στη σκηνή ανέβηκαν τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, Πασχάλης (Olympians), Κώστας Τουρνάς (Poll) και Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ) ενώ την παρέα ολοκλήρωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

tom_6397-1.jpg

tom_5793-1.jpg

Στο κατάμεστο Ηρώδειο διακρίναμε πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ αλλά και το πιο διάσημο, ίσως, ζευγάρι της διεθνούς!

Ο λόγος για τους, Έλληνες, βέβαια, Tom Hanks και Rita Wilson οι οποίοι όχι μόνο έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, αλλά έδειξαν να διασκεδάζουν με το παραπάνω!

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses, Χρήστος Μάστορας έχουν συνεργαστεί ήδη δυο φορές με πιο πρόσφατη τη σύμπραξή τους στο soundtrack της τρίτης ταινίας του My Big Fat Greek Wedding και οι σχέσεις τους είναι στενές όμως, όπως φα΄νηκε, υπήρξε κι άλλος λόγος που δεν θα έχαναν την παράσταση αυτή με τίτοτα!

tom_6453-1.jpg

Το... μυστικό αποκαλύφθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος βρέθηκε επίσης στο Ηρώδειο και μοιράστηκε μέσα από την εκπομπή του, Πρωινό, αποκλειστικές εικόνες καθώς καθόταν δυο θέσεις πίσω από το διάσημο ζευγάρι και, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, περισσότερο ασχολήθηκε με το τι έκαναν εκείνοι όλο το βράδυ παρά με την ίδια την παρα΄σταση!

Έστω!!

Ανάμεσα σε αυτά που μετέφερε και ως πληροφορία και ως εικόνα ο παρουσιαστής, ήταν και η αδυναμία που, προφανώς, έχουν στον Πασχάλη ο Tom Hanks και η Rita Wilson οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εμφάνισης εκείνου, δεν σταμάτησαν να χτυπούν παλαμάκια και να σιγοτραγοδούν!

Οι τρεις τους μάλιστα συναντήθηκαν στα παρασκήνια και έχουμε ντοκουμέντα (εκτός από τη φωτογραφία στην αρχή του θέματος). Ιδού η selfie που μοιράστηκε ο ίδιος ο τραγουδιστής με τη λεζάντα: «Στα παρασκήνια με πολλή αγάπη και θαυμασμό εκατέρωθεν».

{https://www.instagram.com/p/CxIPhiOIbMP/}

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τα στιγμιότυπα όπως και την αποκλειστική δήλωση που έκανε ο πολυβραβευμένος σταρ σε συνεργάτιδα της εκπομπής σχετικά με την άσχημη επικαιρότητα της χώρας μας. «Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε τους φίλους μας στην Ελλάδα», είπε ο Tom Hanks έχοντας ήδη τονίσει πως στην Ελλάδα δεν κάνει ποτέ κρύο!

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Εκείνος «το φυσσά και δεν κρυώνει» καθώς η selfie που δέχτηκε να του χαρίσει ο Hanks ήταν μια σκέτη... αποτυχία! Τι να πεις, συμβαίνουν κι αυτά!

1_48.png

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 16:33