Ο Χρήστος Μάστορας είναι «είδωλο» - Δημόσιο respect από Πρωτοψάλτη και Νταλάρα

13.09.2023
Ο Χρήστος Μάστορας είναι «είδωλο» - Δημόσιο respect από Πρωτοψάλτη και Νταλάρα
Photo: NDP Photo Agency
Η φιλανθρωπική συναυλία υπέρ των σκοπών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» με τίτλο «Οι Παρέες που Γράφουν Ιστορία» στο Ηρώδειο πέρασε στην ιστορία και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις Μέλιsses έγραψαν τη δική τους.

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού το βράδυ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου. Ο Χρήστος Μα΄στορας με τις Μέλιssses του υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Πασχάλη εκπροσωπώντας τους Olympians, τον Κώστα Τουρνά εκ μέρους των Poll, τον Μπάμπη Στόκα των πιο σύγχρονων Πυξ Λαξ και την Παυλίνα Βουλγαράκη για να ενώσει την ομάδα και χάρισε στο κοινό που κατέκλυσε τον χώρο, μια απίθανη εμπειρία.

tom_6397-1.jpg

Πριν ξεκινήσει η συναυλία όμως, ο frontman του συγκροτήματος είπε δυο λόγια που μας άγγιξαν (όπως και όλους όσους τον άκουσαν) πολύ.

«Και ενώ εμείς έχουμε συνηθίσει να ξεκινάμε τις συναυλίες μας με νότες δυνατές», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος συμπληρώντας: «σκεφτήκαμε ότι απόψε με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας έχει μεγάλη αξία μια συλλογική παύση. Μια παύση για τη Θεσσαλία, για τον Έβρο, για τη Ρόδο, για τους συμπολίτες που έμειναν χωρίς σπίτι, που έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα, για τα δάση που κάηκαν και για τον Αντώνη που ήρθε αντιμέτωπος με το χέρι της μηχανής», είπε ο τραγουδιστής (ντυμένος γαμπρός και κούκλος, όπως πα΄ντα, παρεμπιπτόντως) και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό τη στιγμή που ζήτησε ενός λεπτού σιγή «για όλους τους συμπολίτες μας που μετρούν απώλειες».

Η συναυλία, στην οποία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων και ο Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και ο Μάστορας μοιράστηκε ένα Post προς τιμή της.

Τα όσα είπε στην έναρξη μοιράστηκε ο τραγουδιστής και, πραγματικά, αν δεν έχεις δει το στιγμιότυπο αξίζει να το κάνεις τώρα.

{https://www.instagram.com/p/CxI8aqvNpPH/}

Μεγάλη η συγκίνηση και στα σχόλια αποτυπώθηκε ο θαυμασμός που εισέπραξε ο Χρήστος Μάστορας από όλο τον κόσμο.

Μεταξύ των «respect» που δέχτηκε ο frontam του συγκροτήματος και αυτά δύο πολύ ισχυρών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής.

«Χρήστο βγάζει η ψυχή σου μέλι. Γι' αυτό και οι μέλισσες είναι γύρω μας... μπράβο σου... για τις σκέψεις τις πράξεις και τη μουσική... ΄΄ολα μπροστά σου», γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και χειροκροτεί με πάθος.

1_49.png

Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο Γιώργος Νταλάρας του οποίου το «χειροκρότημα», όσο νά'ναι, έχει άλλη βαρύτητα. «Έτσι! Μπράβο αγόρι μου!» λεέι ο σπουδαίος ερμηνευτής και η σύζυγός του, Άνννα συμπληρώνει.

2_7.png

'Ενα μεγάλο μπράβο κι από εμάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 00:44