Pamela Anderson: Λέει πλέον «όχι» στο μακιγιάζ και ο λόγος έχει να κάνει για την απώλεια ενός πολύ δικού της προσώπου

14.09.2023
Pamela Anderson: Λέει πλέον «όχι» στο μακιγιάζ και ο λόγος έχει να κάνει για την απώλεια ενός πολύ δικού της προσώπου
Σε μιαν ειλικρινή εξομολόγηση της, η Pamela Anderson έδωσε μια διαφορετική προοπτική όσον αφορά στην άποψη της για τη λάμψη και τη μόδα.

Γνωστή για τη διαχρονική της γοητεία και την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η Pamela μαγνητίζει το κοινό εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχει υποστεί μια μεταμόρφωση που εκτείνεται πολύ πέρα από τη φυσική της εμφάνιση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Pamela μιλάει για την απόφασή της να αγκαλιάσει μια πιο φυσική και αυθεντική εκδοχή του εαυτού της. Εξηγεί ότι αυτή η αλλαγή προοπτικής έχει τις ρίζες της σε μια βαθύτερη κατανόηση της αυτο-αποδοχής και της ενδυνάμωσης. Οι σημερινές απόψεις της Pamela για τον κόσμο του glam δεν είναι απλώς μια απόρριψη των προτύπων της βιομηχανίας, αλλά μια δήλωση της δικής της αυτονομίας και αυτοεκτίμησης.

{instagram.com/p/CodAUjAPnDX/}

Η Pamela έδωσε απάντηση στο γιατί αποφάσισε να πει πλέον «όχι» στο μακιγιάζ, περιγράφοντας την εμπειρία ως «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική». Στα 56 της χρόνια, αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν γνωρίζει όρια ηλικίας και όπως είπε η Pamela, στόχος της ήταν να πάρει ξανά τον έλεγχο της εμφάνισής της. Έχει βάλει τέλος στα εξαιρετικά αδύνατα φρύδια της και το smokey eyeliner της, για χάρη μιας πιο φυσικής εμφάνισης.

Η Pamela Anderson, το πλούσιο μπούστο, το botox και τα γκρίζα μαλλιά

Ο καταλύτης, όμως, για τη μεταμόρφωση του μακιγιάζ της Pamela προκαλεί συγκίνηση. Όταν η makeup artist της, Alexis Vogel, πέθανε το 2019 μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η Pamela ένιωσε μια βαθιά σύνδεση με το γυμνό από μακιγιάζ, πρόσωπο της. Έγινε φόρος τιμής στη φίλη της και τρόπος τιμής της μνήμης της.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τη στιγμή που ζω χωρίς την Alexis, ένιωσα ότι είναι απλώς καλύτερο για μένα να μην φοράω μακιγιάζ», εξομολογήθηκε η Pamela Anderson. «Παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις με μακιγιάζ και είναι ακριβώς σαν να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», πρόσθεσε.

{https://www.instagram.com/p/CsPDzYyPMCm/?img_index=1}

Επιπλέον, η πάντα γοητευτική ηθοποιός μοιράστηκε την άποψη της σχετικά με τη γήρανση και την αποδοχή του εαυτού της. Παραδέχεται με ειλικρίνεια: «Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι όταν μεγαλώνουμε και γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Λέω, “Ουάου, αυτό είναι πραγματικά...τι μου συμβαίνει;”. Είναι ένα ταξίδι».

Η Pamela δίνει μεγάλη σημασία στο να φαίνεται αληθινή όταν πρόκειται για τα θέματα του χρόνου. Δεν ασχολείται με όλο το σκηνικό των μπότοξ και των fillers. Αντίθετα, επιλέγει να ενεργεί φυσικά και είναι περήφανη για αυτό!

Σε έναν κόσμο όπου φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να γυρίσουν το ρολόι πίσω με ενέσεις και θεραπείες, η απόφαση της Pamela είναι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Δείχνει ότι νιώθει άνετα με τον εαυτό της και δεν ενδιαφέρεται να κυνηγήσει κάποιο μη ρεαλιστικό πρότυπο ομορφιάς.

«Αισθάνομαι πραγματικά δυνατή αυτή τη στιγμή, όταν όλα είναι τόσο περιορισμένα», είπε. «Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέσεις και αυτό δεν λειτουργεί σε μένα, θέλω να δω τι θα συμβεί».

Και δεν έχει άδικο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 13:35