Matthew McConaughey: Έκανε μασάζ στα πόδια παρουσιάστριας ενώ του έπαιρνε συνέντευξη στην τηλεόραση

Matthew McConaughey: Έκανε μασάζ στα πόδια παρουσιάστριας ενώ του έπαιρνε συνέντευξη στην τηλεόραση
Ο Matthew McConaughey ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The View» για να προωθήσει το νέο του παιδικό βιβλίο, «Just Why», αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο που έκανε.

Η Joy Behar, μία από τις παρουσιάστριες της εκπομπής απόλαυσε ένα ιδιαίτερο μασάζ στα πόδια της. «Αυτό είναι το κόλπο του μπαμπά μου», εξήγησε ο 53χρονος Τεξανός ηθοποιός την ώρα που περιποιούνταν τα πόδια της 81χρονης Behar. Ιδού και οι αποδείξεις στο 2:52 του βίντεο που ακολουθεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=vQLcw_h4qBM&ab_channel=TheView}

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ασχολήθηκε με τα πόδια της κοκκινομάλλας παρουσιάστριας. Στις 10 Μαρτίου του 2006, στην ίδια εκπομπή, ο McConaughey έτριψε τα πόδια της Behar ενώ εκείνη τα είχε απλώσει πάνω στην πρώην συμπαρουσιάστρια της στο «View», Elisabeth Hasselbeck.

Μετά την προβολή ενός σύντομου κλιπ από το περιστατικό του 2006, η Behar ξαναθυμήθηκε τη συγκεκριμένη στιγμή πριν από 17 χρόνια. Χαμογελώντας είπε ότι ήταν ένα πολύτιμο «highlight» της ζωής της.

Χωρίς να χάσει χρόνο έβαλε το πόδι της στο τραπέζι της εκπομπής και ενθάρρυνε τον ηθοποιό να βάλει τα χέρια του στα πόδια της, δηλώνοντας αστειευόμενη: «Έκανα πεντικιούρ αυτή την εβδομάδα».

Ο McConaughey απέδωσε την καταπληκτική τεχνική του στον πατέρα του και παραδέχτηκε ότι τον βοηθούσε με τις κοπέλες όταν ήταν νεότερος.

«Έχω δύο μεγαλύτερα αδέλφια και κάθε φορά που είχε κάποιος από εμάς ραντεβού με μια κοπέλα παρατηρούσαμε ότι ερχόταν νωρίτερα σπίτι μας. Το ραντεβού ήταν στις 8 και εμφανιζόταν στις 7».

Matthew McConaughey: Η σύζυγός του αποκάλυψε το κρυφό ταλέντο του μέσα από μια φωτογραφία

Και συνέχισε, «Και ποιον έβλεπες στον καναπέ να του κάνουν μασάζ στα πόδια; Την κοπέλα σου. Ο μπαμπάς μου τους έκανε πάντα μασάζ στα πόδια». Η Behar σημείωσε ότι ο McConaughey είχε σίγουρα κάνει τον πατέρα του περήφανο, δηλώνοντας: «Η ρεφλεξολογία είναι η επόμενη καριέρα σου».

Ωστόσο, αυτή που δεν εντυπωσιάστηκε από το μασάζ των ποδιών, ήταν η συμπαρουσιάστρια Whoopi Goldberg, η οποία είπε: «Θα τα αφήσω όλα αυτά να περάσουν», προτού προσπαθήσει να γυρίσει τη συζήτηση σε πιο σημαντικά θέματα.

Και σε ένα από τα σοβαρά θέματα, η Behar, έκανε λόγο για τις πιθανές πολιτικές φιλοδοξίες του McConaughey και έθιξε τη στάση του σχετικά με τον έλεγχο των όπλων. Ο 53χρονος ηθοποιός, γνωστός για τον έντονο ακτιβισμό του μετά τον τραγικό μακελειό του 2022 στο σχολείο της γενέτειράς του, Uvalde, απάντησε με εμφανή συγκίνηση.

Η Behar αμφισβήτησε ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια εκλογική νίκη στο Τέξας, ενώ είχε απόψεις «κατά των όπλων». Ο McConaughey σταμάτησε και έδειξε επιθετικά το δάχτυλό του στην παρουσιάστρια πριν δώσει την απάντησή του.

«Το να προσφέρω μια ευθεία απάντηση στην ερώτησή σας θα σήμαινε συμμετοχή σε ένα πολιτικό παιχνίδι που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να παίξω», είπε, διπλωματικά. Η παρουσιάστρια τον ενθάρρυνε να μην απαντήσει αν δεν το ήθελε.

Άλλωστε πολιτική και υποκριτική πάντα μπερδεύονταν γλυκά.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 13:15