Γέννησε η Μαριλού Κοζάρη: Μπαμπάς πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης - Οι πρώτες πληροφορίες

14.09.2023
Γέννησε η Μαριλού Κοζάρη: Μπαμπάς πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης - Οι πρώτες πληροφορίες
Photo: NDP Photo Agency
Πανευτυχείς ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού κρατούν, πια, στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, κολλητή φίλη της Μαριλούς, το μωράκι έφτασε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, νωρίς το μεσημεράκι και κοντά στα τέσσερα κιλά. Ο Πάνος ήταν κοντά στην αγαπημένη του σε όλη τη διάρκεια, όλοι είναι καλά και έτοιμοι για το επόμενο βήμα στις ζωές τους.

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε η παρουσιάστρια για τις χαρές της αδελφικής της φίλης, χωρίς, βέβαια να παραλείψει να ευχηθεί και ένα «Και στα δικά μας». Εξάλλου δεν έχει κρύψει ποτέ την λαχτάρα της για ένα μωρό η Κατερίνα Καινούργιου - το αντίθετο μάλιστα, μιλά γι' αυτό με πάθος σε κάθε ευκαιρία!

Ιδού η στιγμή της αποκάλυψης, λοιπόν, ενώ αύριο, όπως υποσχέθηκε θα έχει περισσότερο υλικό από πρώτο χέρι!

Ευχές δέχτηκε το ζευγάρι και από τη Φαίη Σκορδά η οποία λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τις πηγές της το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 12:30 (ενώ είχε μπει στο δωμάτιο τοκετού στις 11:50 η μαμά) και ζύγιζε 3, 920 κιλά.

Αξίζει να σημειώσουμε δε, πως είχε προϊδεάσει (με τον δικό του πάντα τρόπο) τον κόσμο για τις χαρές του που έρχονται, ο Πάνος Μουζουράκης. Ένα story στο οποίο διαβάζουμε μόνο μια λέξη: «Υπενθύμιση» και στο μουσικό χαλί ακούμε «Έπαθα Αγάπη» από το ομόνυμο τραγούδι του! Τα είπε όλα! Να του ζήσει η κορούλα!

Με αφορμή τις χαρές του ζευγαριού θυμόμαστε τη συνέντευξη που πήρε από τον Πα΄νο Μουζουράκη η Φαίη Σκορδά για την πρεμιε΄ρα της φετινής εκπομπής της, όπου μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής μουσικός αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του ήταν μέσα σε Escape Room. Ο γάμος, βέβαια, ήρθε τον περασμένο Μάιο και σήμερα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 15:37