Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Καζάκο: Σπάνια φωτογραφία της συζύγου του, Τζένης με τα τρία παιδιά τους

14.09.2023
Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Καζάκο: Σπάνια φωτογραφία της συζύγου του, Τζένης με τα τρία παιδιά τους
Photos: NDP Photo Agency
Το βράδυ της Τετάρτης 13/9 το θέατρο «Τζένη Καρέζη» τίμησε τη μνήμη του Κώστα Καζάκου ένα χρόνο μετά το θάνατό του, μέσα από την προβολή της τελευταίας του παράστασης: «Πώς να σωπάσω…».

Ήταν 13 Σεπτεμβρίου 2022 όταν ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος ηθοποιός ήταν 82 ετών και αρχικά εισήχθη στο νοσοκομείο χτυπημένος από κορονοϊό, όμως η ασθένεια φαίνεται ότι επιδείνωσε την ήδη βεβαρημένη υγεία του και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο αναπνευστικό, τελικά, τον "νίκησαν".

Ο Κώστας καζάκος άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Τζένη Κόλλια, τα τρία τους παιδιά, Αλέξανδρο, Ηλέκτρα και Μάγια [φωτό κάτω] τον Κωνσταντίνο που απέκτησε από τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη και τα εγγόνια του, Τζένη και Ιάσονα.

Η ανακοίνωση για το τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Καζάκο - Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή

Για την ιστο΄ρια, θυμίζουμε ότι ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια, με την οποία παντρεύτηκαν το 1997 και ήταν μαζί μέχρι και την τελευταία του στιγμή, είχαν ακόμη ένα παιδί, την Αρτεμη-Γεωργία, η οποία πέθανε στις 25 Ιουνίου 1999, σε ηλικία 8 μηνών, από μία σπάνια ασθένεια.

Χθες, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του το θέατρο «Τζένη Καρέζη» τίμησε τη μνήμη του, μέσα από την προβολή της τελευταίας του παράστασης με τίτλο «Πώς να σωπάσω…». Οι δικοί του άνθρωποι, η Τζένη, ο Αλέξανδρος, η Ηλέκτρα και η Μάγια ήταν εκεί και μαζί τους, φίλοι και συνάδελφοι.

Κώστας Καζάκος: Το συγκινητικό "αντίο" της πρώην νύφης του, Ιωάννας Μαρτζούκου

Μεταξύ των παραβρισκομένων η Αλέκα Παπαρήγα, στενή φίλη και συναγωνίστρια επί πολλά έτη του εκλιπόντος.

img_3316-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 16:50