Η μεγαλύτερη φαν του Αντώνη Ρέμου είναι η Υβόννη Μπόσνιακ - Δες πώς τον αποκαλεί δημόσια

14.09.2023
Η μεγαλύτερη φαν του Αντώνη Ρέμου είναι η Υβόννη Μπόσνιακ - Δες πώς τον αποκαλεί δημόσια
Photo: NDP Photo Agency
Πα΄ντα στο πλευρό του συζύγου της η Υβόννη Μπόσνιακ δεν κρύβει την αδυναμία που του έχει.

Μεγάλη βραδιά για τον Αντώνη Ρέμο καθώς τραγούδησε στο Ηρώδειο σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στο οποίο είχε για συνοδοιπόρο τον Michael Bolton. Ο αισθαντικός ερμηνευτής με την ξεχωριστή φωνή ήρθε στην Ελλάδα για αυτή τη μοναδική συναυλία και, παρότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά τη φωτογράφηση, στη σκηνή ξεχώρισε.

1_32.jpg

Το «παρών» αυτή τη βραδιά έδωσε πολύς κόσμος μεταξύ αυτών και η μοναδική Μαρινέλα, η οποία διατηρεί μία πολύ στενή σχέση με τον Αντώνη Ρέμο και πόζαρε στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης εκεί.

1d8a4130-1_1.jpg

Εκεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπου΄λου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τη βάπτιση του γιου τους, Βλάσση.

0_6.jpg

Στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου είδαμε επίσης τη Χριστιάννα και τον Κώστα Καίσαρη.

10_13.jpg

Κοντά στον Αντώνη Ρέμο βρέθηκαν και οι κουμπάροι του, Μαρία Μπεκατώρου (ακόμη πολύ μαυρισμένη) και Κώστας Πηλαδάκης, μαζί με τη σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

1d8a4948-1.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά στο Ηρώδειο (θυμίζουμε ότι την ακριβώς προηγούμενη μέρα είχε απολαύσει τις Μέλιsses και είχε δώσει μπόλικο ρεπορτάζ για τον Tom Hanks και τη Rita Wilson που ήταν επίσης εκεί) και πόζαρε για μία selfie μαζί με το τιμώμενο ντουέτο των καλλιτεχνών!

1d8a4872-1.jpg

Φυσικά η Υβόννη απόλαυσε τον αγαπημένο της στη σκηνή και δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα μέσα από stories (αν και για την εκφράσουμε την απορία μας, δεν είδαμε ούτε ένα με τον Bolton - γιατί άραγε;). Την επόμενη μέρα, όμως, του αφιέρωσε ένα σταθερό post και στη λεζάντα περιέλαβε όλη της την αγάπη και τον θαυμασμό.

«Ο μαγικός, πιο αγαπημένος μου άνθρωπος», γράφει η ερωτευμένη Υβόννη, η οποία, παρεμπιπτόντως εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη συναυλία, και στα hashtags συνεχίζει να εκρφάζει τα συναισθήματά της με δυο λέξεις: #proud #ONLYYOU

{https://www.instagram.com/p/CxLLp64oeus/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 18:27