Η Κατερίνα Διδασκάλου μοιράστηκε το πιο αστείο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μυρσίνη της από τις Άγριες Μέλισσες

14.09.2023
Η Κατερίνα Διδασκάλου μοιράστηκε το πιο αστείο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μυρσίνη της από τις Άγριες Μέλισσες
Οι μέρες είναι δύσκολες και γύρω μας συμβαίνουν ολοένα και πιο συχνά, περισσότερα άσχημα πράγματα. Το χιούμορ, όμως, πάντα κάπως βοηθά την κατάσταση.

Μέσα στο γενικότερα βαρύ κλίμα των ημερών η Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση διαφορετική, με στόχο να χαρίσει λίγο γέλιο στους followers της. Και για τον λόγο αυτο΄ν «επιστράτευσε» μία από τις πιο αγαπημε΄νες τηλεοπτικές της ηρωίδες.

Ο λόγος για τη Μυρσίνη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες, λοιπόν, όπως την είδαν οι άνθρωποι της @trulisthetic οι οποίοι το επιμελήθηκαν.

«Μέσα στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, σκέφτηκα ότι λίγο χιούμορ είναι ίσως θεραπευτικό για όλους μας», γράφει στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης η δημοφιλής πρωταγωνίστρια και στο βίντεο που μοιράζεται παρακολουθούμε μια διαφορετική διδασκαλία της Αλφαβήτου, με τη βοήθεια της Μυρσίνης.

Κατερίνα Διδασκάλου: Αποχαιρετά τη Μυρσίνη και τις Άγριες Μέλισσες έξω από το σπίτι των Σταμίρηδων και εξηγεί γιατί

«Ευχαριστώ πολύ @trulisthetic για αυτό το βιντεο που με έκανε να γελάσω τόσο και φέρνει αναμνήσεις απο τον τόσο αγαπημένο ρόλο της Μυρσίνης, λιγες μέρες πριν σας συστήσω τις 2 νεες φετινές ηρωίδες. Σας ευχαριστώ θερμά για όλη τη στήριξη και την αγάπη», συνεχίζει η Κατερίνα Διδασκάλου και ιδού το, πραγματικά, απίθανο βίντεο.

{https://www.instagram.com/p/CxIlqTEIKaf/}

Φέτος, λοιπόν, θα δούμε την Κατερίνα Διδασκάλου ως Δόμνα Σαγιά στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα και σε ε΄ναν ακόμη ρόλο που αναμένουμε να μας τον παρουσιάσει η ίδια.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 18:55