Κατερίνα Διδασκάλου: Αποχαιρετά τη Μυρσίνη και τις Άγριες Μέλισσες έξω από το σπίτι των Σταμίρηδων και εξηγεί γιατί

01.07.2022
Κατερίνα Διδασκάλου: Αποχαιρετά τη Μυρσίνη και τις Άγριες Μέλισσες έξω από το σπίτι των Σταμίρηδων και εξηγεί γιατί
Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε η τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού λέει το δικό της "αντίο" σε ένα σημείο όπου δεν φανταζόμασταν ότι θα τη δούμε.

Τέσσερα επεισόδια έμειναν μέχρι την τελική αυλαία για τη σειρά που άλλαξε για πάντα τα δεδομένα όσον αφορά για το μέλλον της μυθοπλασίας στο σήμερα της ελληνικής τηλεόρασης -και αυτό δεν το αρνείται κανείς.

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές της σειράς αποχαιρετούν τους ρόλους με τους οποίους ταυτίστηκαν τόσο πολύ τα τελευταία τρία χρόνια και μέσα από τους οποίους τους αγάπησε (ή μίσησε) το τηλεοπτικό κοινό.

Είδαμε το "αντίο" της Θεοφανίας Παπαθωμά στη Βιολέτα της και της Αμαλίας Καβάλη στην Ουρανία της ενώ είδαμε και την Ελένη Καρακάση να αποχαιρετά δημόσια τη δική της Ρίζω.

Σήμερα, σειρά είχε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία συγκλόνισε ουκ ολίγες φορές το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως "Μυρσίνη Σεβαστού", ενώ μέχρι το τέλος αναμένονται κι άλλες, πολύ δυνατές σκηνές της.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στις "Άγριες Μέλισσες", οι αισθητικές επεμβάσεις και ο σύντροφός της

Απ' το σπίτι των ορκισμένων εχθρών της, των Σταμίρηδων, είναι το δικό της "αντίο" η ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο με το οποίο μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα για τα τρία αυτά χρόνια που πέρασε στις Άγριες Μέλισσες.

"Εδώ άρχισαν όλα. Εδώ τελειώνουν κιόλας", ακούμε την Κατερίνα Διδασκάλου να λέει ενώ λίγο μετά, αποκαλύπτει ότι τις παντόφλες που φορά τις αγόρασε στον πρώτο κύκλο της σειράς και ότι η Μυρσίνη ανέβηκε στο σπίτι αυτό μόνο μία φορά!


"Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον @ant1. Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!", γράφει στη λεζάντα η Κατερίνα Διδασκάλου και ιδού το βίντεο που μοιράστηκε.