«Βγαίνουμε ραντεβού μεταξύ μας ακόμα και τώρα»: Η συμβουλή των Jessica Biel και Justin Timberlake για έναν επιτυχημένο γάμο

02.07.2022
«Βγαίνουμε ραντεβού μεταξύ μας ακόμα και τώρα»: Η συμβουλή των Jessica Biel και Justin Timberlake για έναν επιτυχημένο γάμο
Οι σχέσεις είναι γεμάτες σκαμπανεβάσματα, αλλά όταν μπορεί να βρεθεί το χιούμορ σε αυτές, όλα θα πάνε πολύ πιο εύκολα και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel αποδεικνύουν ότι αυτή η θεωρία είναι απόλυτα αληθινή.

Διάβασε παρακάτω τις λεπτομέρειες της σχέσης αυτού του επιτυχημένου ζευγαριού, από το πρώτο αστείο μέχρι το σημείο που βρίσκονται τώρα, για να βρεις έναν λόγο να πιστέψεις ξανά στα παραμύθια.

Ξεκίνησε με ένα αστείο και έναν χορό

Ο Timberlake και η Biel συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα πάρτι γενεθλίων, όπου ο Timberlake έκανε ένα κρύο αστείο, όπως θυμάται και η Biel ήταν η μόνη που γέλασε. Χόρεψαν το «Lucky Star» της Madonna. Ωστόσο, το πράγμα μεταξύ τους ήταν πολύ μακριά από αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Δεν υπήρχε τίποτα εντυπωσιακό στον τρόπο που βρεθήκαμε μαζί. Στην πραγματικότητα, ήταν πολύ μη χολιγουντιανό», θυμάται ο Timberlake, «Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε». Ο Justin ανέφερε αργότερα στο Us Weekly, «Το έκανα με τον παλιομοδίτικο τρόπο — μέσω τηλεφώνου». Αλλά η Biel ήταν απρόθυμη να κάνει σχέση με τον Timberlake, «το κακό παιδί», που ήταν γνωστό ότι έκανε σχέσεις με celebrities, πρώτα με την Britney Spears και μετά με την Cameron Diaz.

Η μυστική τους σχέση δεν ήταν μυστική για πολύ

Κάποια στιγμή όμως η σχέση ξεκίνησε και τόσο ο Timberlake όσο και η Biel έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν τα πράγματα διακριτικά, αλλά όταν ήταν μεταξύ φίλων, δύσκολα κρατούσαν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο. Και η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, όταν η Daily Mail δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες τους να φιλιούνται ενώ βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ζευγάρι χώρισε και στη συνέχεια τα ξαναβρήκε

Από την αρχή, στα πρώτα χρόνια της σχέσης του Timberlake και της Biel, υπήρχαν φήμες και εικασίες για το ότι ήταν κοντά στο να χωρίσουν, μέχρι που στην πραγματικότητα το έκαναν. Τον Μάρτιο του 2011, εκπρόσωποι του ζευγαριού εξέδωσαν μια κοινή δήλωση επιβεβαιώνοντας τη διάλυση της σχέσης. Όμως το ζευγάρι δεν μπορούσε να μείνει για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον. Πέρασαν μόνο λίγοι μήνες πριν ο Timberlake να τα ξαναβρεί με την Biel και μάλιστα εθεάθησαν μαζί αρκετές φορές εκείνο το καλοκαίρι, πυροδοτώντας φήμες ότι ήταν ξανά μαζί.

Τελικά παντρεύτηκαν

Τελικά, ο Justin και ο Biel αρραβωνιάστηκαν στα τέλη του 2011, λίγο αφότου βρέθηκαν ξανά μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε ενώ έκαναν διακοπές στη Μοντάνα. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή στην Ιταλία, την οποία η Biel αποκάλεσε «μια συνολική εμπειρία φαντασίας» μιλώντας στο People. Η ηθοποιός φορούσε ένα εμβληματικό πλέον ροζ φόρεμα υψηλής ραπτικής Giambattista Valli και ο Timberlake της έκανε καντάδα με ένα τραγούδι που έγραψε ειδικά για την τελετή.

Οι εγκυμοσύνες της Biel και το «μυστικό» μωρό

Το 2014, όταν ξεκινούσε η παγκόσμια περιοδεία 20/20 Experience του Timberlake, η Biel τον ενημέρωσε ότι επρόκειτο να κάνουν ένα μωρό.

Υποδέχτηκαν τον Silas στις 8 Απριλίου 2015 ενώ 5 χρόνια αργότερα, η Biel γέννησε το δεύτερο «μυστικό μωρό» τους,τον Ιούλιο του 2020. Μια γέννηση που αυτή και ο Timberlake δεν επιβεβαίωναν για σχεδόν 6 μήνες.

Η συμβουλή του Timberlake και της Biel για έναν επιτυχημένο γάμο

Ο Justin δήλωσε ότι έχουν δύο κανόνες στη σχέση τους. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι την κάνει να νιώθει ότι τα παίρνει όλα. Ο δεύτερος κανόνας του είναι ότι εφαρμόζει τον κανόνα νούμερο ένα. Λέει, «Μέχρι στιγμής, λειτουργεί».

Λέει επίσης ότι κοίταξε τον γάμο μεταξύ της μητέρας του και του πατριού του. Αυτό που έμαθε από αυτούς είναι ότι ο γάμος είναι μια ομαδική προσπάθεια.

Επίσης, η Biel είπε στο Marie Claire ότι και οι δύο έχουν τις ίδιες αξίες, ειλικρίνεια και πίστη, ότι και στους δύο αρέσει να διασκεδάζουν και βασικά τους αρέσουν τα ίδια πράγματα.

Επιπλέον, η Biel είπε στο E! News, «Ο σύζυγός μου μου λέει πάντα, “Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βγαίνουμε ραντεβού.”» Της αρέσει αυτό το γεγονός γιατί, για εκείνη, είναι αλήθεια. Συνέστησε επίσης, «Διατηρήστε το φρέσκο, διατηρήστε το συναρπαστικό. Αυθόρμητο αν είναι δυνατόν».