Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική: Ο ρόλος ενός διάσημου αθλητή στην απόφασή της και το τρολάρισμα

01.07.2022
Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική: Ο ρόλος ενός διάσημου αθλητή στην απόφασή της και το τρολάρισμα
Nα και ένα απροσδόκητο νέο! Η Cameron Diaz επιστρέφει στο Χόλιγουντ. Μετά από οκτώ χρόνια μακριά από τον κόσμο της υποκριτικής, η δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμωδία του Netflix, με τον τίτλο Back in Action, με ένα συμπρωταγωνιστή που συνεργάστηκε μαζί του στο τελευταίο της project, τo Annie, [φωτό κάτω] πριν αποσυρθεί: τον Jamie Foxx. Ήταν ο Foxx, όχι η Diaz, που μαρτύρησε τα μεγάλα νέα και έβαλε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του NFL για να την πείσει «να επιστρέψει στην ενεργό δράση».

Ο Foxx επιστράτευσε τον Tom Brady να μιλήσει στην 49χρονη σταρ για να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά τη απόφαση της να αποσυρθεί όταν παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Και δεν τον επέλεξε καθόλου τυχαία...

Cameron Diaz: Αποκάλυψε τον συγκινητικό λόγο που άλλαξε την απόψή της για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει

Ο Foxx ηχογράφησε τη συνομιλία και στη συνέχεια τη δημοσίευσε στο Twitter, γράφοντας: «Cameron, ελπίζω να μην φρικάρεις που το ηχογράφησα, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιστροφή. Έπρεπε να καλέσω έναν GOAT για να φέρει πίσω μια GOAT. H @CameronDiaz και εγώ επιστρέφουμε στην ενεργό δράση – η νέα μας ταινία με το @NetflixFilm. Η παραγωγή ξεκινά αργότερα φέτος!». [όπου GOAT, σημειώστε Greatest Of All Times]

Η Diaz αποκάλυψε στον Foxx ότι ήταν «ανήσυχη» και «περπατούσε πέρα δώθε στο δωμάτιο» για να πάρει την απόφαση και έβαλε τον Brady στη συζήτηση για να της δώσει μερικές συμβουλές. «Μιλούσα με τον Jamie και είπε ότι χρειάζεσαι μερικές συμβουλές για το πώς να μην αποσυρθείς. Και εγώ είμαι σχετικά επιτυχημένος στο να μην αποσύρομαι», της είπε ο αθλητής των Tampa Bay Buccaneers και σύζυγος της Gisele, προφανώς, τρολάροντας τον εαυτό του. Εκείνη απάντησε: «Ειλικρινά, αυτό ακριβώς χρειαζόμουν».

Jamie Foxx: Η αδερφή του πέθανε στα 36 της χρόνια

Και έτσι η «συνταξιοδότηση» της Diaz τελείωσε επίσημα. Οι οπαδοί του NFL γνωρίζουν ότι ο Brady αποσύρθηκε για λίγους μήνες από το αμερικανικό ποδόσφαιρο αλλά ανέτρεψε την απόφασή του με την ελπίδα να κατακτήσει άλλον έναν τίτλο Super Bowl για την ομάδα του. Τώρα, η σταρ του Charlie’s Angels αντλεί έμπνευση από αυτή τη μεγάλη του κίνηση και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη επιστροφή ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας.

Εμείς περιμένουμε!