Στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτηση που ανησύχησε τους θαυμαστές της

01.07.2022
Στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτηση που ανησύχησε τους θαυμαστές της
Μία φωτογραφία της από θάλαμο του νοσοκομείου με ορούς στο χέρι μοιράστηκε η Γιούλικα Σκαφιδά με μία ευχή όλο νόημα προς τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Στις αρχές του μήνα, η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε με όλο τον κόσμο την τραυματική εμπειρία που βίωσε προσπαθώντας να προστατεύσει ένα δικό της άτομο που υπήρθε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και κατέληξε στον δικό της ξυλοδαρμό, σε μία νύχτα στο κρατητήριο και αργότερα στο δικαστήριο.

Χθες, τελευταία ημέρα του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, που, όπως φάνηκε, δεν της πήγε και πολύ καλά της ηθοποιού, τη βρήκε στο νοσοκομείο.

Μία φωτογραφία της με ορό στο χέρι μοιράστηκε μέσω stories Γιούλικα Σκαφιδά και στη λεζάντα με την οποία τη συνόδευσε διαβάζουμε μερικά λόγια όλο νόημα: "Αγαπητέ μήνα Ιούνιε δεν είσαι εντάξει. Εύχομαι του χρόνου να συνεργαστείς". Μακάρι.

Πάντως, από όσα γίνονται γνωστά από το περιβάλλον της ελληνίδας ηθοποιού, η οποία θα συμμετέχει σε λίγο καιρό στη συνέχεια της τηλεοπτική επιτυχίας "Το Νησί" από όπου και τη γνωρίσαμε ευρέως, η κατάστασή της δεν εμπνέει κάποιον κίνδυνο.

Σε κάθε περίπτωση, περαστικά και γρήγορα, σιδερένια.