Ariana Grande: Με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται γιατί σταμάτησε τις αισθητικές επεμβάσεις μόλις στα 30 της χρόνια

Ariana Grande: Με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται γιατί σταμάτησε τις αισθητικές επεμβάσεις μόλις στα 30 της χρόνια
Ζούμε στην εποχή της εικόνας και είναι λογικό οι περισσότερες γυναίκες να θέλουν να είναι όμορφες και να παραμείνουν νέες. Ωστόσο, μερικές φορές οι celebrities κρύβουν ότι υποβάλλονται σε αισθητικές παρεμβάσεις ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλες.

Η Ariana Grande, στο τελευταίο της βίντεο που περιλαμβάνει ένα tutorial μακιγιάζ, μίλησε για την εμπειρία που είχε όταν έβαλε fillers και έκανε botox. Εξήγησε επίσης τους λόγους πίσω από την απόφασή της να διακόψει τις καλλυντικές αυτές ενέσεις. Και όπως θα δεις στο βίντεο, η διαδικασία αυτή δεν ήταν και η πιο ευχάριστη για την 30χρονη τραγουδίστρια, η οποία σε κάποιο σημείο ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Η τραγουδίστρια έδειξε τη ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ της, στη σειρά Beauty Secrets της Vogue στο YouTube. Όταν έφτασε η στιγμή να δείξει τα χείλη της, η Ariana Grande αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα πρότυπα ομορφιάς και συνδέθηκε με τους θαυμαστές της σε προσωπικό επίπεδο.

«Με πλήρη διαφάνεια, ως άνθρωπος που ασχολείται με την ομορφιά, χρησιμοποίησα έναν τόνο filler στα χείλια κατά τη διάρκεια των περασμένων ετών όπως και μπότοξ. Σταμάτησα το 2018 γιατί απλά ένιωθα ότι... ήταν πάρα πολύ. Απλώς ένιωσα ότι κρυβόμουν, ξέρεις», είπε στο βίντεο.

Κάπου εκεί, η 30χρονη Ariana σταμάτησε να μιλάει ενώ τα μάτια της βούρκωσαν από δάκρυα. «Δεν περίμενα να συγκινηθώ» είπε και συνέχισε την εξομολόγηση της, λέγοντας: «Για πολύ καιρό, η ομορφιά ήταν σαν να κρύβοταν για εμένα και τώρα νιώθω ότι ίσως δεν είναι έτσι από τότε που σταμάτησα να βάζω fillers και να κάνω μπότοξ».

{https://www.youtube.com/watch?v=MdLcP8dJls4&t=1s}

Η σταρ του Wicked διευκρίνισε ότι χρησιμοποιούσε επίσης το μακιγιάζ ως μια μορφή «μεταμφίεσης» και ως κάτι για να «κρύβεται από πίσω». Περιέγραψε πώς βασιζόταν σε «ολοένα και περισσότερα μαλλιά» και σε ένα «παχύτερο» eyeliner γιατί το έβλεπε ως μέρος αυτού του μοτίβου.

Jennifer Aniston: Το απίστευτο συστατικό που δοκίμασε για την περιποίηση του προσώπου της

«Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, δεν μου αρέσει πια αυτή ο σκοπός πίσω από αυτό», είπε η τραγουδίστρια. «Το θεωρώ ως αυτοέκφραση τώρα και δίνω έμφαση σε αυτό που υπάρχει εδώ. Οι σχέσεις μας με την ομορφιά είναι τόσο προσωπικές. Εδώ μιλάμε για μυστικά ομορφιάς. Δεν είναι όμως μυστικό ότι όλες θέλουμε να νιώθουμε καλύτερα και να μας αγαπούν;», συμπλήρωσε.

Μιλώντας ανοιχτά δεν έκρυψε ότι «μια μέρα» θα μπορούσε να σκεφτεί να ξανακάνει μπότοξ ή να γεμίσει τα χείλια της. Η Ariana Grande τόνισε τη σημασία του να επιδιώκεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα, δηλώνοντας: «Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι τους κάνει να νιώθουν όμορφα».

7 σημάδια πρόωρης γήρανσης του προσώπου σου και πώς θα τα αντιμετωπίσεις

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε ακόμα ότι θέλει να αγκαλιάζει τις γραμμές των δακρύων της και τις γραμμές του χαμόγελου της. «Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελου μου να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και πιο πολύ», είπε αναφερόμενη στη διαδικασία γήρανσης.

Όμως, έχει τόσα χρόνια μπροστά της..

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 21:41