Amber Heard: Η αποκάλυψη για το όταν φωτογραφήθηκε ως σέξυ ηρωίδα κόμικ για το χατήρι του Elon Musk

Ο Elon και η Amber σε φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ίδιος ο Musk στα social media
Ο Elon και η Amber σε φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ίδιος ο Musk στα social media
Η νέα βιογραφία του Elon Musk φέρει το όνομά του και ανάμεσα σε πολλά άλλα κάνει και μια αποκάλυψη που σχετίζεται με την Amber Heard.

Ο μεγιστάνας αποκαλύπτει ότι η πρώην σύντροφός του κάποτε ντύθηκε για χάρη του, Mercy από το βιντεοπαιχνίδι Overwatch, και μάλιστα το απέδειξε με μια φωτογραφία στο Twitter.

Ο 52χρονος διευθύνων σύμβουλος της Tesla (και πολλών άλλων εταιρειών) μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο της ηθοποιού με ένα λευκό αγγελικό κοστούμι που περιελάμβανε κορμάκι και φτερά και χαρακτήρισε τη στιγμή «καταπληκτική», όταν απάντησε σε tweets σχετικά με το γεγονός. «Ντύθηκε Mercy. Ήταν φοβερό», έγραψε.

Ο Elon Musk κυκλοφόρησε δικό του άρωμα και κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια

Η ηθοποιός είχε σηκώσει τα ξανθά της μαλλιά, στη φωτογραφία και κοίταγε με σοβαρό ύφος στον φακό. Είχε ένα μαύρο περιδέραιο στο λαιμό και ένα χρυσό φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι της. Υπήρχαν επίσης κίτρινα και γκρίζα τμήματα της στολής και μαύρες τιράντες γύρω από τους μηρούς της.

{https://twitter.com/elonmusk/status/1701849145063928092?s=20}

Ο Elon και η Amber έβγαιναν για περίπου ένα χρόνο το 2017. Ο έρωτάς τους φούντωσε μετά το διαζύγιό της με τον Johnny Depp. Στη νέα βιογραφία του Elon, ο συγγραφέας Walter Isaacson έγραψε για το πώς η Amber σχεδίασε το κοστούμι Mercy, λίγο αφού ο Elon της είπε ότι έμοιαζε με τον χαρακτήρα, που είναι ο αγαπημένος του.

«Πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και δημιουργώντας ένα κοστούμι από το κεφάλι μέχρι τα νύχια για να μπορέσει να παίξει ρόλους για εκείνον», έγραψε ο Walter σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε η Daily Mail.

Παρά τις προσπάθειες της Amber με το κοστούμι, το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο αδερφός του Elon, Kimbal Musk και ορισμένοι από τους φίλους του, δεν ήθελαν τη σχέση του μαζί της. «Ο Kimbal και οι φίλοι του τη μισούσαν με τόσο πάθος που έκανε την αποστροφή τους για την Justine (την πρώτη σύζυγο του Mask) να ωχριά», έγραφε ένα άλλο απόσπασμα που δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου.

O Elon Musk δηλώνει ότι έχει χρόνια να κάνει σεξ

«Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του. Είναι πανέμορφες, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Elon ξέρει ότι είναι τοξικοί», είπε ο Kimbal στη βιογραφία.

Η Amber φέρεται να μίλησε επίσης για τον έρωτά της για τον Elon, στη βιογραφία που κυκλοφόρησε την Τρίτη. «Τον αγαπώ πολύ», είπε για να προσθέσει: «Ο Εlon λατρεύει τη φωτιά και μερικές φορές τον καίει».

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2023 - 12:08