Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη εικόνα από το μαιευτήριο, τα απίστευτα λόγια και τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου

15.09.2023
Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη εικόνα από το μαιευτήριο, τα απίστευτα λόγια και τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου
Γονείς είναι από χθες η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος μίλησε στον φακό και στα social media, με τον γνωστό, ιδιαίτερο τρόπο του αλλά με μια ξεχωριστή συγκίνηση και την αγάπη να ξεχειλίζει.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι έχοντας στην αγκαλιά του το κοριτσάκι τους το οποίο, σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι κολλητή με τη Μαριλού, είναι το πιο όμορφο μωρό που έχει δει.

Η παρουσιάστρια του Alpha ήταν εκείνη που αποκάλυψε τα ευχάριστα χθες και σήμερα μετέφερε με τεράστια συγκίνηση τις πρώτες εικόνες από την επίσκεψή της στο μαιευτήριο. «Αυτό που αντίκρυσα δεν περιγράφεται», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζοντας ακόμη μία φορά την ευχή να την αξιώσει ο Θεός να ζήσει κάτι ανάλογο.

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως πατέρας και ναι, είναι σχετικά «ανορθόδοξη», όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς.

Μία φωτογραφία από το προσκεφάλι της αγαπημένης του (την οποία αποκαλεί ηρωίδα του) μοιράστηκε ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής, μέσα από το δωμάτιο του τοκετού με τον μαιευτήρα Παναγιώτη Τζώνη και τους συνεργάτες του να τους κοιτάζουν με ικανοποίηση.

«POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

{https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/}

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές έφτασαν γεμάτες αγάπη στα σχόλια μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε αυτά των Κωστή Μαραβέγια, Σμαράγδας Καρύδη, Κρατερού Κατσούλη, Νίκου Χατζηνικολάου, Ευγενίας Δημητροπούλου,Τόνιας Σωτηροπούλου, Χρήστου Μάστορα, Θοδωρή Μαραντίνη (ο οποίος αποκάλεσε τη μικρή «Μουζουρίτσα») και Ρούλας Ρέβη

1_52.png

2_8.png

Χθες το βρα΄δυ, ο Πάνος Μουζουράκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες και παρότι πάντα μιλά με χιούμορ και έντονο σαρκασμό και αυτοσαρκασμό, αυτή τη φορά η συγκίνηση... περίσσευε!

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή», είπε ο Πάνος Μουζουράκης συμπληρώνοντας πως δεν θα ξαναδεί ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. «Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση!», είπε συγκεκριμένα και φυσικά αμέσως μετά το «γύρισε» σε κάτι πιο αστείο!

«Και σκέφτηκα κάτι, να το μοιραστώ μαζί σας; Άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική έχουν τον σωστό ωροσκόπο;», αστειεύτηκε ο «Μουζού» συμπληρώνοντας πως δε θα πει κάτι άλλο γιατί μαγνητοσκόπησε τη τη γένν. «Θα τη στείλουμε στο Netflix και δεν θέλω να δώσω spoilers», είπε.

Να τους ζήσει!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2023 - 12:46