Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα δύο ονόματα που έδωσε στην κόρη της και πώς τη φωνάζει

15.09.2023
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα δύο ονόματα που έδωσε στην κόρη της και πώς τη φωνάζει
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλά για τις δυσκολίες συνδυασμού οικογένειας και δουλειάς ενώ αποκαλύπτει το όνομα που έχει δώσει στην κορούλα της.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από τρεις μήνες η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της στις 7 Ιουνίου 2023. Πατέρας του μωρού ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος με τον οποίο, όμως η ηθοποιός χώρισε τον Απρίλιο του 2023, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και ύστερα από 14 χρόνια σχέσης.

Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου h ηθοποιός παραβρέθηκε στα εγκαίνεια της Art Athina και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Οι ερωτήσεις, φυσικά εστίασαν στην κορούλα της για την οποία αποκάλυψε ότι της έδωσαν δυο ονόματα: Μελία - Αφροδίτη. «Το Αφροδίτη είναι και το δικό μου δεύτερο όνομα», είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου «και το Μελία είναι αρχαιοελληνικό το οποίο έμαθα σχετικά πρόσφατα και μου άρεσε πολύ», συνέχισε, προσθέτοντας πως εκείνη τη φωνάζει Μελιώ!

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το πώς τα καταφέρνει με τη μητρότητα ως εργαζόμενη μητέρα απάντησε πολύ αυθόρμητα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυάζω τη δουλειά με το παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Προσπαθώ να τα συνδυάσω αλλά δε τα καταφέρνω», παραδέχτηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, την οποία θα δούμε φέτος στη σειρά του Mega «Η Μάγισα» στον ρόλο της Γερακίνας Γερακάρη της όμορφης, περήφανης και πανέξυπνης σύζυγου του πειρατή Σπήλιου Γερακάρη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2023 - 15:52