Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου - Το φύλο του μωρού και η πρώτη φωτογραφία

08.06.2023
Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου - Το φύλο του μωρού και η πρώτη φωτογραφία
Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου και την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από τα social media.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι πλέον μητέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Real.gr η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 7 Ιουνίου και η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία από τους φίλους της την ώρα που έφταναν στο μαιευτήριο για να της ευχηθούν.

giannatou.jpg

Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε τον Μάρτιο του 2023 και μία εβδομάδα αργότερα έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της (και πατέρα του παιδιού της, προφανώς) Λευτε΄ρη Χαρίτο.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης είχαν συνεργαστεί τελευταία στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 ενώ σχετικά με την απόφασή τους να μην παντρευτούν όλα αυτά τα χρόνια η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε δώσει τη δική της απάντηση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου είχε πάει ως καλεσμένη. Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως θα παντρευόταν μόνο όταν επιτραπεί ο γάμος για όλους τους ανθρώπους. "Αυτή τη στιγμή επιτρέπεται σε όλους και στους ομοφιλόφυλους το σύμφωνο συμβίωσης, οπότε αν κάτι κάνω, μόνο αυτό θα έκανα", είχε υποστηρίξει με πάθος η ηθοποιός, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της σε όσους αναφέρονταν σ' εκείνη ως "η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου".

haritos-giannatou.jpg

"Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα", είχε αναφέρει τότε η ηθοποιός." Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπωση, να τους ζήσει το μωράκι!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.06.2023 - 18:48