Η Eva Mendes ξυρίζει το πρόσωπό της on camera και εξηγεί ακριβώς γιατί και πόσο το απολαμβάνει

08.06.2023
Η Eva Mendes ξυρίζει το πρόσωπό της on camera και εξηγεί ακριβώς γιατί και πόσο το απολαμβάνει
Ακομπλεξάριστη και τελείως ειλικρινής η Eva Mendes δεν διστάζει να μοιραστεί δημόσια μερικά από τα "θέματα" ομορφιάς που αντιμετωπίζει. Αυτή τη φορά το ζήτημα αφορούσε στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα το προσώπου. Μήπως ταυτίζεσαι;

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Eva Mendes συζητήθηκε πολύ και χρειάστηκε να επανέλθει με καινούρια στο ίδιο θέμα. Η 49χρονη ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία της με το dermaplaning, μια ιδιαίτερη τεχνική απολέπισης και περιποίησης που περιλαμβάνει το ξύρισμα των άνω στρωμάτων του προσώπου και δεν έκρυψε πόσο το απολαμβάνει.

Ryan Gosling και Eva Mendes στην Αντίπαρο - Το βίντεο και η ανάρτηση της σταρ

"Παραδεισένια" χαρακτήρισε την εμπειρία που έζησε στο Beauty Villa Vergara spa στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια η Mendes ενώ στη λεζάντα χρησιμοποίησε τη λέξη "ξύρισμα" αρχικά και "dermaplaning" μετά, όμως ο "παρονομαστής" ήταν ο ίδιος: "Το λατρεύω".

{https://www.instagram.com/p/CtH2LhGJ5_j/}

Αμέτρητα τα σχόλια που ακολούθησαν το ποστ και τα περισσότερα με απορίες σχετικά με το πόσο συχνά χρειάζεται να ξυριστεί, για παράδειγμα. "Είμαι ένα τέρας και προφανώς το χρειάζομαι μέρα παρα μέρα", απάντησε με ένα "Χα" η Eva Mendes εξηγώντας πως οι τρίχες της μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα όταν... ανατριχιάζει και αυτό συμβαίνει τόσο στο πρόσωπο όσο και στα πόδια και όπου αλλού!

mendes_1.jpg

Μία άλλη follower τη ρώτησε αν βλέπει κάποια διαφορά στο πώς νιώθει το δέρμα της μετά τη θεραπεία και εκείνη ήταν ξεκάθαρη, όμως έκανε και το χιουμοράκι της, "Ναι, το makeup και η ενυδατική εφαρμόζονται πολύ πιο όμορφα. Είμαι τριχωτή, όμως. Ο κουβανέζος μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος αρκούδα και εγώ είμαι η mini me του".

{https://www.instagram.com/p/CtJ_7mQLuI-/}

Τον Ryan Gosling πάντως, δεν φαίνεται να τον ενοχλεί κάτι. Αντίθετα μάλιστα. Ο δημοφιλής και γοητευτικότατος ηθοποιός λατρεύει τη γυναίκα του (και μητέρα των δύο θυγατέρων του) ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε δημόσια πως πριν μπει εκείνη στη ζωή του δεν είχε σκεφτεί ποτέ την έννοια οικογένεια και παιδιά.

Eva Mendes: Η σπάνια συναισθηματική αναφορά στον σύντροφο της Ryan Gosling, με αφορμή την ταινία που τους έφερε κοντά

Για όλους υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και ο κατάλληλος άνθρωπος. Νόμος!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.06.2023 - 18:31