Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μας μιλάει για την κόρη του και λιώνει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της ανάσα, το πρώτο της κλάμα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μας μιλάει για την κόρη του και λιώνει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της ανάσα, το πρώτο της κλάμα»
Η πρώτη δήλωση του τρισευτυχισμένου μπαμπά

Με την Ιωάννα Μελωδία στην αγκαλιά τους η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν προλαβαίνουν να απαντούν στα εκατοντάδες μηνύματα και τα συγχαρητήρια που δέχονται για τη γέννηση της κόρης τους.
Η μικρή, όπως μάθαμε, ήρθε στον κόσμο στις 09:21 σήμερα το πρωί με προγραμματισμένο τοκετό και ζυγίζει 3.225!

MAVRIKIOS_MAVRIKIOU_KAI_MWRO_MAZI_ILAEIRA_DWMATIO_3_19617.jpg

Το Womenonly ζήτησε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που ζει την απόλυτη ευτυχία μια δήλωση για τον ερχομό της κόρης του και συναισθήματα του και μας έστειλε το παρακάτω κείμενο γραμμένο σαν να απευθύνεται στο κοριτσάκι τους. Και αυτό από μόνο του τα λέει όλα για το πώς αισθάνεται κι εκείνος και η επίσης πανευτυχής Ιλάειρα.

«Μια μοναδική, γεμάτη δέος και λύτρωση στιγμή που όμοια της δεν υπάρχει. Ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων πλημμυρισμένο από συγκίνηση.

Καλωσόρισες στην αγκαλιά μας Ιωάννα - Μελωδία Μαυρικίου, σ' ευχαριστούμε που ήρθες να μας ολοκληρώσεις και να μας δείξεις το πραγματικό νόημα της ζωής και πόσο μικρά και ασήμαντα είναι όλα μπροστά στο θαύμα σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη σου ανάσα, το πρώτο σου κλάμα και την πρώτη σώμα με σώμα επαφή»

MAVRIKIOS_MAVRIKIOU_KAI_MWRO_MAZI_ILAEIRA_DWMATIO_4_47920.jpg

Λίγη ώρα νωρίτερα δημοσίευσε κι ένα βίντεο με τους τρεις τους στο δωμάτιο πια με την μικρή Ιωάννα Μελωδία να θηλάζει και τους δυο τους βαθιά συγκινημένους να μη χορταίνουν να την κοιτάζουν. Κάθε καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 13:47