Joan Collins: Έκλεισε τα 90 της χρόνια και δείχνει το δρόμο του πώς μπορείς να αντιστρέψεις την πορεία του χρόνου

Joan Collins: Έκλεισε τα 90 της χρόνια και δείχνει το δρόμο του πώς μπορείς να αντιστρέψεις την πορεία του χρόνου
Η καριέρα της Joan Collins περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ταινίες και δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο ο χαρακτήρας της Alexis Carrington στη σειρά Δυναστεία, την έκανε πασίγνωστη και αγαπητή σε όλο τον κόσμο.

Και καθώς η «Dame Joan» έκλεισε τα 90 της χρόνια, μας εκπλήσσει με την απίστευτη ενέργεια της. Η Collins έκλεισε τα 90 στις 23 Μαΐου, και το γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της Percy Gibson, ο οποίος είναι πάνω από 30 χρόνια νεότερος της.

{https://www.instagram.com/p/CsvwvBJt1aZ/}

Οι δυο τους δεν ανησύχησαν ποτέ για την τεράστια διαφορά ηλικίας μεταξύ τους ενώ πέρυσι γιόρτασαν, πανευτυχείς, την 20η επέτειό του γάμου τους.

{https://www.instagram.com/p/CaIIfkUszW6/}

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που η ηθοποιός προσπάθησε να βρει την αληθινή της αγάπη. Και ευτυχώς, φαίνεται ότι βρήκε πραγματικά τον κατάλληλο άντρα. Αστειεύτηκε μάλιστα κάποτε, ότι ο σημερινός της γάμος είχε διάρκεια όσο και οι προηγούμενοι 4 γάμοι μαζί.

Δυναστεία: Πέθανε ο τρίτος σύζυγος της θρυλικής Alexis - Το "αντίο" της Joan Collins

«Φροντίζει τα πάντα», είπε η Collins σε συνέντευξη της. «Φροντίζει τα παιδιά μου και όλα τα οικονομικά μας. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είναι ένας υπέροχος γάμος, μια υπέροχη σχέση».

{https://www.instagram.com/p/CsYNTs4N3fW/}

Φυσικά, έχουν τις δικές τους «μικροδιαφωνίες» όπως κάθε άλλο ζευγάρι, παραδέχεται η ηθοποιός. Αλλά και οι δύο έχουν τους ασφαλείς χώρους τους: αυτός έχει το γραφείο του στο σπίτι και η ηθοποιός την walk-in ντουλάπα της. Ωστόσο, πιστεύει ότι είναι και οι δύο πολύ τυχεροί που έχουν ο ένας τον άλλον.

{https://www.instagram.com/p/CcwIO15PA3Q/}

Όσοι γνωρίζουν την Collins αναγνωρίζουν την ευγένεια και την ευφυΐα της. Λένε ότι δεν είναι ποτέ σκληρή ενώ είναι τρομερά αστεία και εύστροφη. Και δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία της που μοιάζει να είναι αιώνια. Για παράδειγμα, όταν τη ρώτησαν για τους 4 αποτυχημένους γάμους της, είπε απλώς: «Αν η ζωή σου ρίξει ένα λεμόνι, φτιάξε λεμονάδα».

{https://www.instagram.com/p/CrlkRhBtMGR/}

Στα γενέθλιά της, η Joan Collins έδειχνε λαμπερή κι ευτυχισμένη. Λίγο νωρίτερα αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να σκέφτεται τον εαυτό της ως μια 40χρονη γυναίκα. Ισχυρίζεται ότι η ηλικία είναι άσχετη, καθώς η εστίασή της βρίσκεται στο πώς φαίνεται, αισθάνεται και συμπεριφέρεται. Αν και, φυσικά, όπως κάθε άλλη γυναίκα, εξακολουθεί να πιστεύει ότι το να ρωτάς μια γυναίκα την ηλικία της, είναι «εξαιρετικά αγενές».

{https://www.instagram.com/p/CsqvSgKNedj/}

Οι φίλοι της που έχουν τη χαρά να περνάνε διακοπές μαζί της στη βίλα της, λένε ότι είναι εξίσου όμορφη το πρωί στο πρωινό. Δεν χρειάζεται καθόλου μακιγιάζ για να προσθέσει κάτι στη φυσική χάρη και ομορφιά της. Η Collins δεν πίστεψε ποτέ στη δίαιτα ή τη στέρηση κανενός είδους τροφής.

Οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλύτερα λένε ότι δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από τον θρυλικό χαρακτήρα της στη Δυναστεία, καθώς η αληθινή Joan Collins απέχει πολύ από το να είναι μια τέτοια γυναίκα. Άλλωστε είναι κανόνας ότι οι καλύτεροι «κακοί» ερμηνεύονται από ηθοποιούς με εντελώς αντίθετο τύπο χαρακτήρα στην πραγματική ζωή.

{https://www.instagram.com/p/CU189s1suXw/}

Ως αποτέλεσμα, μετέτρεψε αυτόν τον στερεότυπο ρόλο σε αίσθηση. Και το κοινό της την αποθέωσε πραγματικά! Παρά την προσοχή που συγκέντρωσε, ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε σαν στερεότυπη ντίβα του Χόλιγουντ στην πραγματική ζωή.

Linda Evans: Δες πώς είναι στα 80 της η Krystle Carrington της Δυναστείας

Οι φίλοι της ισχυρίζονται ότι όταν μιλάει σε ανθρώπους, δεν είναι μόνο ευγενική μαζί τους, αλλά ενδιαφέρεται επίσης πραγματικά για αυτούς. Όταν κάποτε συνάντησε μια δημοσιογράφο, το πρώτο πράγμα που της είπε ήταν ότι της άρεσε η στήλη της στην εφημερίδα. Παρέθεσε ένα στοιχείο που είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, χαμογέλασε και επανέλαβε τα λόγια που της είπε πριν από χρόνια: «Συνέχισε να γράφεις».

Όταν ήρθε η ώρα να τραβήξουν μαζί τις φωτογραφίες τους, η Collins σταμάτησε τον φωτογράφο και πήρε τη δημοσιογράφο στην άκρη. «Αγάπη χρειάζεσαι φρεσκάρισμα», είπε. «Χρειάζεσαι λίγο κραγιόν, κάθε γυναίκα χρειάζεται χρώμα!» Ξαφνικά, έβγαλε το δικό της κραγιόν με έναν μικρό καθρέφτη από την τσάντα της και το έδωσε στην έκπληκτη γυναίκα. Η δημοσιογράφος το έχει ακόμα. Αν και το κραγιόν εξαντλήθηκε εδώ και πολύ καιρό. Το ονόμασε «Πολύ καυτό για να το χειριστείς».

Παρά την ηλικία της, εξακολουθεί να παίζει και να γράφει. Η συλλογή έργων της περιλαμβάνει στήλες για το περιοδικό Spectator, μερικά μυθιστορήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και αρκετές αυτοβιογραφίες. Κάποτε αστειεύτηκε λέγοντας: «Όταν όλα τα άλλα ξεθωριάσουν, μια γυναίκα μπορεί να συνεχίσει να γράφει».

{https://www.instagram.com/p/CVFQmFjMV1L/}

Της αρέσουν πολύ τα ψώνια ενώ είναι αρκετά τακτική στο κύκλωμα των πάρτι και εξακολουθεί να θεωρείται σύμβολο του στυλ. Πραγματικά, η Joan Collins φαίνεται τόσο νεανική και λαμπερή που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε την πραγματική της ηλικία. Και όλοι ελπίζουμε ότι θα ζεστάνει τις καρδιές μας για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.06.2023 - 09:47