Δυναστεία: Πέθανε ο τρίτος σύζυγος της θρυλικής Alexis - Το "αντίο" της Joan Collins

26.08.2021
Δυναστεία: Πέθανε ο τρίτος σύζυγος της θρυλικής Alexis - Το "αντίο" της Joan Collins
Ο γνωστός τηλεοπτικός -κυρίως- ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Alexis Morell Carrington Colby Dexter Rowan. Αυτό ήταν το πλήρες όνομα της θρυλικής "κακιάς" που ενσάρκωνε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία "Δυναστεία" η Joan Collins, με το "Morell" να είναι το πατρικό της και τα υπόλοιπα των τεσσάρων συζύγων της.

Εκεί στο Νο3, βλέπουμε το Dexter. Εκεί στεκόμαστε σήμερα και η αφορμή είναι μακάβρια, λόγω του θανάτου του Michale Nader, του ηθοποιού με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή που ερμήνευε τον Dex Dexter, τρίτο σύζυγο της Alexis.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Nader πέθανε στα 76 του χρόνια από καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Jodi Lister, μέσω μιας δήλωσης στην οποία διαβάσαμε τα εξής: «Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου, Michael. Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πολλά σκυλιά που υιοθετήσαμε. Πρόσφατα, ο Michael ήταν τόσο ενθουσιασμένος που επανασυνδέθηκε με τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα κατά του Covid. Ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός άνθρωπος»

Το δικό της "αντίο" δημοσίευσε μέσω social media και η τηλεοπτική του σύζυγος, Joan Collins.

Linda Evans: Δες πως είναι σήμερα η γλυκιά "Krystle Carrington" της Δυναστείας [photos]

«Λυπήθηκα πολύ που άκουσα για τον θάνατο του τηλεοπτικού συζύγου και εραστή μου #michaelnader aka #dexdexter - Λάτρευα να δουλεύω μαζί του και ο χαρακτήρας του ήταν ένα υπέροχο μείγμα σκληράδας και τρυφεράδας. #alexis ήταν τρελή που τον απέριπτε συνέχεια #rip #ripmichaelnader», γράφει στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.