Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: "Παναθεμά σε ξενιτιά"

26.08.2021
Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: "Παναθεμά σε ξενιτιά"
Αποχαιρέτησαν και τον δεύτερο γιο τους. Και δεν ήταν εύκολο!

Η Μάρια Μπακοδήμου και ο Δημήρης Αργυρόπουλος υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια, όμως ο γάμος τους κράτησε μόνο ένα (2000 - 2001).

Είναι γνωστό ότι οι δύο πρώην σύζυγοι -που πέρασαν δια πυρρός και σιδήρου όπως έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι, δημόσια- έχουν πια απόλυτα πολιτισμένες σχέσεις ενώ έχουν καταφέρει να διατηρούν μια ιδιότυπη μορφή οικογένειας με τους δυο γιους τους, Νικήτα και Άρη, πλαισιωμένη από πολλή αγάπη και σεβασμό πια.

Πάντα μαζί πια σε ότι αφορά τους γιους τους η Μαρία και ο Δημήτρης βιώσαν χθες μια πολύ έντονα φορτισμένη στιγμή και μοιράστηκαν μέσω social media την εμπειρία τους.

Έχοντας αποχαιρετήσει πριν από δύο χρόνια τον μεγάλο τους γιο για σπουδές στην Αμερική, ήρθε η ώρα του "μικρού".

«Πάει κι @arisargy να βρει το δρόμο του . Με τον @dimitrisargyropoulos τηρήσαμε την παράδοση. Ξενυχτήσαμε , κλάψαμε συγκινημένοι , συνοδεύσαμε στο αεροδρόμιο κι ευχηθήκαμε να έχει τύχη και υγεία και να επένδυσει με τον καλύτερο τρόπο στο εαυτό του. Ωραίο ταξίδι να εχεις γιε μου. Να είναι η αρχή μιας υπέροχης ενήλικης ζωής . Σε αγαπώ τόσο πολύ ❤️ #familypower #son #love», γράφει συγκινημένη η μαμά που αφήνει και το στερνοπούλι της να φύγει από τη "φωλιά".

Στο ίδιο μήκος κύμματος, αν και σε κάπως πιο ποιητικό τόνο, είπε το δικό του αντίο και ο περήφανος πατέρας, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«Aχ, η ξενιτιά το χαίρεται, τζιβαέρι μου,
το μοσχολούλουδό μου
Aχ, εγώ ήμουνα που το ’στειλα, τζιβαέρι μου,
με θέλημα δικό μου

σιγανά, σιγανά, σιγανά πατώ στη γη.

Αχ, πανάθεμά σε ξενιτιά, τζιβαέρι μου,
εσέν’ και το καλό σου
Αχ, που πήρες το παιδάκι μου,
και το ’κανες δικό σου #spoudesstoeksoteriko #no2 #proudfather #jevole #aroulismou❤️⭐️»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει ακόμη έναν γιο, τον 12χρονο Τζόι, από τον γάμο του με τη Σήλια Δραγούνη. Τα τρία αγόρια είναι πολύ αγαπημένα και κάνουν συχνά διακοπές μαζί με τον πατέρα τους.