Η Άννη Θεοχάρη κάτι έχει να πει για την κυτταρίτιδα, τα μπλιατς χέρια και το πεσμένο στήθος - Αξίζει να την ακούσουμε

09.06.2023
Η Άννη Θεοχάρη κάτι έχει να πει για την κυτταρίτιδα, τα μπλιατς χέρια και το πεσμένο στήθος - Αξίζει να την ακούσουμε
Η πολυτάλαντη καλλιτέχνις (γιατί μόνο ηθοποιό δεν τη λες) που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα πριν από 5 χρόνια και ευρύτερα, φέτος, μέσα από τη συμμετοχή της στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά, μιλά για το σώμα της, για το σώμα σου, για τα σώματά μας και μας εμπνέει. Το μοιραζόμαστε!

Ένα από τα προγράμματα που ξεχώρισαν την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, ήταν τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά, που βλέπαμε κάθε Παρασκευή στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός με τη σούπερ ομάδα του παρουσίασε μια πολύ πρωτότυπη πρόταση που κέρδισε το κοινό από την πρώτη στιγμή. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισίωναν τον δημιουργό και η Άννη Θεοχάρη, ή η Μένη της Μουρμούρας, αν προτιμάτε, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το μπρίο και το ταλέντο της!

Φοίβος Δεληβοριάς: Η σύζυγός του παίζει μαζί του στα Νούμερα - Ξέρεις ποια είναι;

Η Άννη Θεοχάρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και τα χρησιμοποιεί συχνά προκειμένου να μοιραστεί σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες από την καθημερινότητά της.

Ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια με εκρηκτική παρουσία σε κάθε κομμάτι. Χωρίς να έχει την εικόνα που "αντικειμενικά" θα περίμενε κανείς από μία γυναίκα στη σκηνή της Μάντρας του Αττίκ, η Άννη Θεοχάρη απενοχοποίησε από την πρώτη στιγμή (είτε εκούσια, είτα ακούσια) το politically correct της εξωτερικής εμφάνισης μίας show woman, εντυπωσιάζοντας με κάθε της νούμερο!

Για του λόγου το αληθές ιδού η αγαπημένη της, όπως γράφει και στη λεζάντα, σκηνή από τα Νούμερα, η δική της εκδοχή της Jessica Rabbit!

{https://www.instagram.com/p/CjKeht1IN2e/}

Σήμερα, μοιραζόμαστε την τελευταία ανάρτηση που έκανε στο instagram καθώς τη βρήκαμε ιδιαίτερα εμψυχωτική, ειδικά τώρα, ενόψει καλοκαιρινής σεζόν που ετοιμαζόμαστε να βγούμε στις παραλίες και ίσως κάποιες διστάζουν! Μία νέα φωτογραφία της μοιράστηκε η Άννη και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξης λόγια που αναφέρονται στο σώμα ΤΗΣ, στο σώμα ΣΟΥ, ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ.

«Αυτά τα πόδια που έχουν κυτταρίτιδα και είναι κ λίγο πλιάτς, σε κρατάνε όρθιο, σε βοηθούν να καταφέρεις εκείνη την δύσκολη πιρουέτα και σε πάνε στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Αυτά τα χέρια που τα μπράτσα είναι λίγο μπλιάτς πάλι, κρατάνε τα αγαπημένα σου βιβλία, αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη και βοηθούν! Αυτό το πεσμένο στήθος που σε ενοχλεί το βράδυ που κοιμάσαι, ανεβοκατεβαίνει σε κάθε ανάσα που παίρνεις χωρίς κανένα εμπόδιο. Και αυτή η μεγάλη κοιλιά που χοροπηδάει όταν τρέχεις, την κρατάς όταν σκας από τα γέλια γιατί περνάς υπέροχα με τους φίλους σου. Δεν είναι το σώμα σου χοντρό ή αδύνατο ή άσχημο ή κατηγοριοποιημένο... Είναι ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ. ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ που σε βοηθάει να ζεις όπως επιλέγεις. Φρόντισε το με αγάπη και αγάπη θα σου δώσει. Ηρέμησε και κάνε ειρήνη μαζί του. Άλλαξε την οπτική σου. "Όλα είναι ίδια μόνο αλλάζει η γωνία που θα τα δεις".»

{https://www.instagram.com/p/CtOjT_VosmG/}

Ελένη Ψυχούλη για body shaming: "Να σεβαστούμε τον καθένα με τις ιδιαιτερότητές του, αλλά να μην τον κάνουμε και πρότυπο"

Το μήνυμα έρχεται για αποδοχή του εαυτού σου εφόσον είσαι όντως "εντάξει" με αυτόν και εφόσον τον φροντίζεις όπως πρέπει από άποψη της υγείας (που έρχεται πριν από την όποια αισθητική) πάντα! Υπό αυτό τον παρονομαστή, μοιραζόμαστε και μερικές ακόμη αναρτήσεις της Άννης Θεοχάρη η οποία γυμνάζεται ανελλιπώς και δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο απαιτητικότατο pole dancing! Εσύ; Ακόμη κάθεσαι στον καναπέ σου;

{https://www.instagram.com/p/CrQa_mZoUgY/}

{https://www.instagram.com/p/Cr3g_fAoUm8/}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.06.2023 - 15:32