«Άγριες Μέλισσες»: Η συγκλονιστική σκηνή της «αποκαθήλωσης», όπως την αποκάλεσαν, αποθεώθηκε - Δες τη ξανά

10.12.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η συγκλονιστική σκηνή της «αποκαθήλωσης», όπως την αποκάλεσαν, αποθεώθηκε - Δες τη ξανά
Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σεζόν (και ίσως όχι μόνο) είδαμε χθες βράδυ (9/12/2021) με την τελευταία σκηνή να γράφει τη δική της σελίδα στην ελληνική τηλεοπτική ιστορία.

Ο Ακύλας ανακάλυψε ότι ο μοναχογιός του είναι ομοφυλόφιλος και αποφάσισε να το αντιμετωπίσει με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει: τη βία. Βασάνισε βάναυσα τον Άρη αλλά και τον γιο του, τον οποίο υποχρέωσε να δει τον αγαπημένο του σε άθλια κατάσταση και αν δεν ήταν ο Μελέτης θα τον είχε σκοτώσει επί τόπου.

Ο Λευτέρης, επέστρεψε στο σπίτι καταρακωμένος, αποδίδοντας τον τραυματισμό του σε ατύχημα. Η μητέρα του δεν πίστεψε κουβέντα από τα λόγια του αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελισσόταν η μέρα.

Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου ήταν συγκλονιστική. Η Ζωή και η Αιμιλία πηγαίνουν στο δωμάτιο του Λευτέρη να τον δουν και αυτό που αντικρίζουν όταν ανοίγουν την πόρτα δεν περιγράφεται. Η σκηνή εξελίσσεται βουβή με τις κραυγές των γυναικών, όμως, να φτάνουν τον σπαραγμό τους μέχρι τ' αυτιά μας. Οι ερμηνείες της Μαρκέλλας Γιαννάτου (Ζωή) -πρωτίστως- της Μαρίας Καλλιμάνη (Αιμιλία), της Στέλλας Ψαρουδάκη (Κορίνα) αλλά και του Δημήτρη Τσίκλη (Λευτέρη) σε όλο το επεισόδιο απωθεώθηκαν στα social media ενώ όλοι πρόσεξαν την αντίδραση του Μελέτη στο τραγικό αυτό θέαμα. Χωρίς αμφιβολία το μυαλό του σκληρού Ζωιτού γύρισε πίσω στις αντίστοιχες στιγμές με τον Γιάννο αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό!

Εν αναμονή συνέχειας, λοιπόν, ιδού η σκηνή ξανά και μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια χρηστών του Twitter.