Ο Elon Musk κυκλοφόρησε δικό του άρωμα και κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια

13.10.2022
Ο Elon Musk κυκλοφόρησε δικό του άρωμα και κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κατάφερε να πουλήσει 10 χιλιάδες αρώματα μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Elon Musk, δήλωσε ότι το τελευταίο του οικονομικό εγχείρημα ήταν φαινομενικά αναπόφευκτο: Ένα νέο άρωμα που συνδέεται με το όνομά του, «Burnt Hair».

Babylon: Η Margot Robbie και ο Brad Pitt θα είναι το κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς (video)

Ο δισεκατομμυριούχος, που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου σύμφωνα με το Forbes, ανακοίνωσε την τελευταία του επένδυση στη βιομηχανία αρωμάτων και είπε ότι μέσα σε έξι ώρες πούλησε 10.000 μπουκάλια του επώνυμου αρώματος του. Στα 100 δολάρια το μπουκάλι, το προϊόν του έφερε γρήγορα κέρδος 1 εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο Musk έχει συνηθίσει, συχνά μέσω της εταιρείας του The Boring Company, να μετατρέπει σαρκαστικά προϊόντα σε προσοδοφόρα εμπορεύματα. Στον ιστότοπό που προωθεί το άρωμα, ο Musk διαφημίζει το "Burnt Hair" ως "ακριβώς σαν να γέρνεις πάνω από ένα κερί στο τραπέζι του δείπνου, αλλά χωρίς όλη τη σκληρή δουλειά".

Gigi Hadid εναντίον Kanye West: "Είσαι τραμπούκος και γελοίος"

Νωρίτερα φέτος, ο Musk συμφώνησε να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά αργότερα υπέβαλε επιστολή καταγγελίας της συμφωνίας, προκαλώντας αγωγές μεταξύ των δύο μερών. Ο Musk αποφάσισε πρόσφατα να προχωρήσει ξανά στην αγορά.