Angelina Jolie: Το σπαρακτικό email που έγραψε στον Brad Pitt δείχνει την αιτία της διάλυσης της σχέσης τους

14.10.2022
Angelina Jolie: Το σπαρακτικό email που έγραψε στον Brad Pitt δείχνει την αιτία της διάλυσης της σχέσης τους
Νέες αποκαλύψεις για την αρχή του τέλους στη σχέση των Brangelina.

Η συνεχιζόμενη νομική διαμάχη της Angelina Jolie και του Brad Pitt για την πώληση του Chateau Miraval Winery, έφερε στην επιφάνεια πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες του ζευγαριού. Ένα συγκινητικό email που του έστειλε η Jolie τον Ιανουάριο του 2021 σχετικά με την επιχείρηση, επανεμφανίστηκε πρόσφατα, δείχνοντας ότι η σημερινή αναταραχή μεταξύ των πρώην έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που υποδηλώνουν οι πρόσφατοι τίτλοι και ότι η Jolie έπρεπε να είναι διακριτική στο πώς προσέγγισε τον χωρισμό με τον Pitt.

Το email επανήλθε στη δημοσιότητα στον απόηχο των κατηγοριών της Jolie εναντίον του Pitt, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγος της, επιτέθηκε σωματικά σε ένα από τα παιδιά τους και της έριξε μπύρα κατά τη διάρκεια ενός καυγά το 2016. Ξεκινά το email λέγοντας ότι «το θέτει γραπτώς για να μην συγκινηθεί» και από εκεί και πέρα γίνεται περισσότερο σπαρακτικό.

Η αντίδραση του Brad Pitt στη νέα μήνυση της Angelina Jolie και τις νέες κατηγορίες για κακοποίηση ήταν άμεση

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα στο σπίτι και παντρευτήκαμε με μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου», έγραψε η Jolie στο email που αποκάλυψε το ET από δικαστικά έγγραφα, αναφέροντας τα μικρότερα παιδιά τους, τα δίδυμα Knox και Vivienne Νοξ. «Ένα μέρος που έδινε την υπόσχεση του τι θα μπορούσε να είναι και το μέρος όπου πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να το γράψω αυτό χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό που ήταν πριν από μια δεκαετία».

«Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας - και μιας επιχείρησης που επικεντρώνεται στο αλκοόλ», σημείωσε η Jolie, υπονοώντας τη μάχη του Pitt με τον εθισμό στο αλκοόλ. «Ήλπιζα με κάποιο τρόπο ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι που θα μας κρατούσε ενωμένους και θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Τώρα καταλαβαίνω πώς με ήθελες πραγματικά να βγω εκτός της επιχείρησης και πιθανότατα θα χαρείς που θα λάβεις αυτό το email».

Ο Brad Pitt μιλά ανοιχτά για το πρόβλημά του με το αλκοόλ και πώς το έκοψε

Συνέχισε με λεπτομέρειες για το πώς ο Pitt φέρεται να έπαιρνε πολλές επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις χωρίς αυτήν. «Έχω πληγωθεί από αποφάσεις που έχουν ληφθεί που δεν δείχνουν ενδιαφέρον να μοιραστούμε την επιχείρηση ή να την αλλάξουμε ουσιαστικά σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά μας», γράφει η Angelina ενώ η μεταξύ τους νομική διαμάχη ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Νικολέτα Μακρή