O Elon Musk δηλώνει ότι έχει χρόνια να κάνει σεξ

26.07.2022
O Elon Musk δηλώνει ότι έχει χρόνια να κάνει σεξ
Ο πλουσιότερος άντρας του κόσμου μιλά και πάλι για την προσωπική του ζωή

Ο Elon Musk, που συνηθίζει να μοιράζεται πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, έδωσε για άλλη μια φορά περισσότερες πληροφορίες για την ιδιωτική του ζωή. Την Κυριακή, ο δισεκατομμυριούχος προσπάθησε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς σε ένα νέο άρθρο της Wall Street Journal ότι φέρεται να είχε σχέση με τη φίλη του και σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, Nicole Shanahan. Έγραψε στο Twitter ότι το περιεχόμενο του άρθρου είναι «τελείως βλακείες» και είπε ότι ήταν σε ένα πάρτι με τον Brin το προηγούμενο βράδυ, μοιράζοντας μια selfie των δύο. Στη συνέχεια ανακοίνωσε: «Δεν έχω κάνει καν σεξ εδώ και χρόνια»

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Hollywood για το 2022

Ένας σχολιαστής ρώτησε εάν ο δισεκατομμυριούχος είχε κάνει σεξ στις πρόσφατες διακοπές του σε ένα σούπερ γιοτ στην Ελλάδα (το οποίο νοικιάζει για πάνω από 7.000 δολάρια την ημέρα), στον οποίο ο Musk απάντησε: «Όχι».

Τον Μάιο, o επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα γράφημα στο Twitter που ισχυριζόταν ότι το τρέχον ποσοστό γεννήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ χαμηλό, πριν προσθέσει: «Εννοώ, κάνω το καθήκον μου, χαχα». Και νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μάθαμε ότι ο Musk απέκτησε κρυφά δίδυμα που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο με την Shivon Zilis, κορυφαίο στέλεχος σε μια από τις εταιρείες του. Αυτή η είδηση ​​ήρθε λίγο μετά την αποκάλυψη ότι αυτός και η Grimes απέκτησαν ένα δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Μέχρι στιγμής, ο Musk έχει δέκα επιβεβαιωμένα παιδιά και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν περισσότερα εκεί έξω.