Η Alicia Silverstone κοιμάται μαζί με τον 11χρονο γιο της και δεν τη νοιάζει τι λέει ο κόσμος γι' αυτό

28.07.2022
Η Alicia Silverstone κοιμάται μαζί με τον 11χρονο γιο της και δεν τη νοιάζει τι λέει ο κόσμος γι' αυτό
Η 45χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη για τον ρόλο της ως Cher Horowitz στο Clueless, είναι επίσης γνωστή για τον vegan τρόπο ζωής της και τις ασυνήθιστες τεχνικές ανατροφής του γιου της. Σε ένα podcast, η Alicia Silverstone μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τη γλυκιά σχέση της με τον γιο της, Bear.

Στο podcast, η Silverstone αποκάλυψε ότι ο 11χρονος γιος της, Bear, εξακολουθεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με εκείνη. «Είμαι μια μαμά που δίνει αγάπη. Πιστεύω στην αγάπη, πιστεύω στη φύση και η κοινωνία μας φοβάται τη φύση και την αγάπη», είπε, προσθέτοντας ότι πιθανότατα θα βρεθεί σε μπελάδες που το λεει τόσο δημόσια, αλλά δεν την ενδιαφέρει πραγματικά.

Όταν ο Bear ήταν μωρό, η Silverstone τον τάιζε φαγητό που είχε ήδη μασήσει η ίδια. «Σέρνεται κυριολεκτικά στο δωμάτιο για να επιτεθεί στο στόμα μου αν τρώω», έγραψε μαζί με μια φωτογραφία τους στο blog της όταν ο Bear ήταν 10 μηνών.

Η Alicia είναι γνωστή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων και vegan. Μεγαλώνει επίσης τον γιο της με φυτική διατροφή. Τους αρέσει να μαγειρεύουν μαζί και η Silverstone πιστεύει ότι η συμμετοχή του Bear στη διαδικασία, του δίνει μια καλύτερη κατανόηση του από πού προέρχεται το φαγητό.

Η Silverstone καλωσόρισε τον Bear στον κόσμο μαζί με τον σύζυγο της, Christopher Jarecki το 2011. Παρόλο που το ζευγάρι χώρισε 7 χρόνια αργότερα όταν εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, εξακολουθούν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αντιμετωπίζουν την κοινή επιμέλεια τους σαν επαγγελματίες. Η Silverstone αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι βλέπουν και επικοινωνούν με τον γιο τους καθημερινά.

Ο Bear και η μαμά του μαγειρεύουν, κάνουν γιόγκα και κάνουν μεγάλες βόλτες μαζί στον ελεύθερο χρόνο τους. Μερικές φορές κάνουν μπάνιο ακόμη και μαζί.