Κim Kardashian: Ανοιχτή στην ιδέα να κάνει παιδί με τον Pete Davidson

28.07.2022
Κim Kardashian: Ανοιχτή στην ιδέα να κάνει παιδί με τον Pete Davidson
Nωρίτερα αυτό το μήνα, ο Pete Davidson μίλησε για τον νούμερο ένα στόχο της ζωής του, ο οποίος είναι να γίνει μπαμπάς. Πώς βλέπει όμως το θέμα η σύντροφος του, Κim Kardashian;

«Και οι δύο έχουν πολυάσχολα προγράμματα αυτή τη στιγμή, αλλά εξακολουθούν να βρίσκουν χρόνο για να είναι μαζί», είπε στο Us Weekly πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού για τον τρόπο με τον οποίο δίνουν προτεραιότητα στη σχέση τους αυτές τις μέρες (όπως όταν η Κim πέταξε στην Αυστραλία για να περάσει λίγο χρόνο με τον Pete ενώ γύριζε εκεί κάποιο βίντεο). «Απολαμβάνουν πολύ να περνούν χρόνο μαζί… Είναι αρκετά ρομαντικό».

Η πηγή είπε επίσης ότι η Κim είναι ανοιχτή στην ιδέα να κάνει παιδί με τον Pete.

«Ο Pete θα γινόταν υπέροχος μπαμπάς», πρόσθεσε. «Είναι γκαφατζής και διασκεδαστικός αν είσαι κοντά του. Θέλει να είναι ένα πρότυπο για το παιδί/τα παιδιά του—κάτι που έχασε δυστυχώς ο ίδιος αφού ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν νεότερος. Έχει πολύ καλή καρδιά. Ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς».

Ο Pete δήλωσε δημόσια την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο Hart to Heart, λέγοντας:

«Είμαι σίγουρα ένας τύπος της οικογένειας. Το αγαπημένο μου πράγμα, που δεν έχω καταφέρει ακόμα, είναι ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Αυτό είναι σαν το όνειρό μου. Είναι πολύ γλυκανάλατο, αλλά θα ήταν τόσο διασκεδαστικό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό το κεφάλαιο. ... Αυτό ακριβώς ετοιμάζω τώρα, απλώς να προσπαθώ να είμαι τόσο καλός σαν τύπος, να εξελιχθώ και να γίνομαι καλύτερος, οπότε όταν θα συμβεί αυτό θα είναι απλά πιο εύκολο».