Jennifer Aniston: Σε τρελά κέφια ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της στις διακοπές της με τους Jimmy Kimmel και Jason Bateman

Jennifer Aniston: Σε τρελά κέφια ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της στις διακοπές της με τους Jimmy Kimmel και Jason Bateman

To καλοκαίρι συνήθως πολλές γυναίκες ποστάρουν φωτογραφίες με μαγιό στα social media και από αυτή τη συνήθεια δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η Jennifer Aniston η οποία ανέβασε φωτογραφίες της στο Instagram με μαύρο μπικίνι ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον Jimmy Kimmel και τον Jason Bateman.

Η 54χρονη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του καρουζέλ στο Instagram «Summertime photo dump» και συμπεριέλαβε φωτογραφίες με τους φίλους της και ένα βίντεο όπου κάνει τρέλες στην παραλία φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Η Jennifer Aniston στην παραλία - Το ζευγάρι με το οποίο κάνει διακοπές και η λεπτομέρεια που μπορεί να μην ξέρεις

Η Aniston κρατούσε ένα κοκτέιλ στο ένα χέρι και στο άλλο μια ριγέ πετσέτα, την οποία φορούσε τυλιγμένη χαμηλά γύρω από τη μέση της. Η δημοφιλής ηθοποιός φoρούσε γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και κουβαλούσε μια τσάντα και ένα ηχείο.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Aniston φoράει ένα απλό μαύρο φόρεμα με τιραντάκι και έχει ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπο ενώ ποζάρει με την καλοκαιρινή της παρέα των Kimmel και Bateman, συμπεριλαμβανομένων και των συζύγων τους, Molly McNearney και Amanda Anka.

Σε μια άλλη φοράει ένα απλό μπεζ φόρεμα με σανδάλια ενώ η McNearney και η Anka φοράνε μαύρα.

Rani Rose Hudson Fujikawa: Η κόρη της Kate Hudson είναι είδωλο - Μέχρι και η Jennifer Aniston τη θαυμάζει δημοσίως

Επιπλέον, η Aniston συμπεριέλαβε στο καρουζέλ, φωτογραφίες με τα αγαπημένα της σκυλιά για να ολοκληρώσει το κεφάλαιο «καλοκαίρι». Όπως ήταν αναμενόμενο, οι 42,8 εκατομμύρια followers της Aniston στο Instagram ξετρελάθηκαν με το ταξίδι της διάσημης φίλης τους.

{https://www.instagram.com/p/CxBcuAYvr0-/?img_index=1}

Η Aniston έχει κάνει θραύση στο Instagram από τότε που άνοιξε τον λογαριασμό της το 2019 ενώ μέχρι τότε απέφευγε να ασχοληθεί με τα social media.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2023 - 11:48