Kourtney Kardashian: Μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και μίλησε για τη δύσκολη εγχείρηση στο έμβρυο

Kourtney Kardashian: Μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και μίλησε για τη δύσκολη εγχείρηση στο έμβρυο
Η Kourtney Kardashian πλησιάζει στο τέλος μιας ιδιαίτερα δύσκολης εγκυμοσύνης καθώς ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα η Kardashian χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση, για το έμβρυο που κυοφορεί. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και είναι καλά τόσο η ίδια όσο και το μωρό.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της όπου φαίνεται η κοιλίτσα της, φορώντας ένα μαύρο σουτιέν με ένα διάφανο τοπ από δαντέλα και ασορτί γάντια.

{https://www.instagram.com/p/CxBHeJ-rLFz/?img_index=2}

«Η εγκυμοσύνη είναι τόσο ενδυναμωτική», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Και οι fans έσπευσαν να απαντήσουν στηρίζοντας την Kourtney με τα σχόλια τους.

«Τόσο χαρούμενη που εσύ και το μωρό είσαστε καλά, ανυπομονώ να τον δω όταν γεννηθεί», έγραψε μια follower. «Απόλαυσε την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου, μαμά» ήταν ένα ακόμα σχόλιο. «Ενδυναμωτική, εμπνευσμένη και πανέμορφη», πρόσθεσε ένας άλλος.

Μετά την επείγουσα χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα, ο πατέρας, Travis Barker, ήταν αυτός που καθησύχασε δημόσια τους fans για την υγεία της γυναίκας του και του παιδιού που έχει στην κοιλιά της.

«Επέστρεψα σπίτι για μια απειλητική για τη ζωή επείγουσα χειρουργική επέμβαση για το μωρό μας και είμαι τόσο ευγνώμων που πήγε καλά», μοιράστηκε ο ντράμερ στο Twitter την περασμένη εβδομάδα.

Έγκυος ξανά η Kourtney Kardashian: Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσε σε όλους - και στον Travis

«Θέλω να πω ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη», συνέχισε. Εν τω μεταξύ, με δήλωση της η Kourtney Kardashian ευχαρίστησε το ιατρικό επιτελείο.

«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα εμβρυϊκή επέμβαση», είπε.

{https://www.instagram.com/p/Cw3LtWxPtKe/}

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου, τον βράχο μου, που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και με φρόντισε μετά. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι μέσα από αυτό».

Με το καλό το ζευγάρι να υποδεχτούν το παιδάκι τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2023 - 12:59