Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γενέθλια και η πιο συγκινητική ευχή ήρθε από το άλλο της μισό

12.09.2023
Η Σίσσυ Χρηστίδου στο πάρτι γενεθλίων του γιου της πρόσφατα.
Η Σίσσυ Χρηστίδου στο πάρτι γενεθλίων του γιου της πρόσφατα.
Πολύ ιδιαίτερη μέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου η σημερινή και η παρουσια΄στρια δεν κρύβει ούτε τη χαρά ούτε τη συγκίνησή της.

Στις 12 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γενέθλια και φέτος τα γιόρτασε στο πλατό κάνοντας τις τελευταίες πρόβες για την πρεμιέρα του Σαββάτου. Ναι, το Χαμογέλα και πα΄λι έρχεται για έκτη σεζόν στις 16 Σεπτεμβρίου και η παρουσιάστριά του δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη από την οικογένεια της Barking Well Media που υπογράφει την παραγωγή.

Εν μέσω τελικών προβών, λοιπόν, έφτασε η τούρτα υπερπαραγωγή και τα λουλούδια μαζί με τις ευχές, τις αγκαλιές και τα φιλιά των αγαπημένων συναδέλφων της. Ιδού και τα... πειστήρια.

{https://www.instagram.com/p/CxFeGIAoSbJ/}

Κοντά της οι δικοί της άνθρωποι που τη στηρίζουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και τα χαμόγελά τους είναι αρκετά.

Γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου – Το πάρτι έκπληξη που της ετοίμασε η BarkingWell και οι συνεργάτες της

Οι ευχές έφτασαν από όλες τις κατευθύνσεις όμως αυτές που ξεχωρίσαμε ήταν της κουμπάρας της, Χριστίνας Κοντοβά, η οποία της αφιέρωσε ένα story με τα πιο γλυκά λόγια.

«Κουμπαρούλα μου, φιλεναδίτσα μου, άλλο μου μισό, Σ' αγαπώ», γράφει η γνωστή σχεδιάστρια και η εορτάζουσα αναδημοσιεύει προσθέτοντας το δικό της «Λοβ γιου» ενώ η φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους λέει πολλά περισσότερα.

1_47.png

Τις δύο γυναίκες δένει μια ζεστή φιλία η οποία πέρασε σε άλλο επίπεδο όταν η Σίσσυ βάπτισε την κόρη της Χριστίνας, Έιντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 18:22