Χαμογέλα και Πάλι Πρεμιέρα: Κούκλα η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά ρε παιδιά, τι φωτογραφία είναι αυτή;

12.09.2023
Χαμογέλα και Πάλι Πρεμιέρα: Κούκλα η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά ρε παιδιά, τι φωτογραφία είναι αυτή;
Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες συνεχίζονται για τη φετινή σεζόν και έρχονται τα ονόματα του Σαββατοκύριακου. Η ανακοίνωση για την έναρξη της δημοφιλούς σειράς του Mega όμως μας έκανε εντύπωση (όχι καλή).

«Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατοκύριακου επιστρέφει δριμύτερη και άκρως ανανεωμένη!», διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του Σταθμού που ενημερώνει ότι η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας».

Έχοντας στο πλευρό της τους Παύλο Σταματόπουλο, Νίκο Συρίγο, Βάλια Χατζηθεοδώρου, αλλά και τον Γρηγόρη Μελά με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ, η Σίσσυ Χρηστίδου επανέρχεται στη συχνότητα του Mega κάθε Σάββατο και Κυριακή. Κοινός στόχος της παρέας να κερδίσουν ξανά το στοίχημα της ιδανικής ισορροπίας μεταξύ ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Με το καλό!

Πρεμιέρα για τις ψυχαγωγικές εκπομπές: Όλα όσα έγιναν με την πρώτη καλημέρα της φετινής σεζόν

Το Δελτίο Τύπου συνοδεύουν δύο φωτογραφίες στούντιο, στις οποίες ξεχωρίζει φυσικά η εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας (η οποία έχει μείνει, κυριολεκτικά «μισή» και το απολαμβάνει).

sissy_1.jpg

Οι ενστάσεις μας έρχονται στη δεύτερη λήψη, την ομαδική. Μια παρέα είστε βρε παιδιά, ομάδα όμορφη. Χάθηκε ο κόσμος να ποζάρατε σε μία λήψη όλοι μαζί; Εδώ βλέπουμε χαρακτηριστικά μία συρραφή μεμονωμένων λήψεων του καθενός και μάλιστα σε... διαφορετική κλίμακα. Μία φωτογραφία που θυμίζει αφίσα σε μπουζούκια όπου ο καθένας έχει και άλλο... όγκο ανάλογα με την «ιεραρχία»! Και στη μέση η Σίσσυ Χρηστίδου, πάλι κούκλα, αλλά πάλι με την ίδια λήψη! Άλλη δεν είχε ούτε εκείνη;

Λεπτομέρειες; Μπορεί; Είναι κρίμα όμως να δίνεται μια τόσο παλιακή και άκομψη εικόνα σε ένα προϊόν που θέλει να είναι (και είναι σε μεγάλο βαθμό) φρέσκο και ζωντανό! Η αντίδραση ήρθε αυθόρμητα!

xamogela-kai-pali.jpg

Με το καλό η πρεμιέρα, πα΄ντως. Ιδού και το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=g3nGs13XJKo&t=22s&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 13:40